Beoordelingen van Opa Pietje Kerkdriel

Recente recensies

5.0
Anno Valentijn
28 juli 2022
Jan van de Braak
5 juli 2022

Prima

Willie Wolfs
3 juli 2022

Heerlijk gegeten.

Anja Huiskes
27 juni 2022

Super lieve mensen en heerlijk eten wij gaan er graag heen

Ad van Gessel
5 juni 2022
Marcel
4 juni 2022

Super goed verzorgd en hele royale proties

Eline
10 april 2022

Erg lekker en op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Juist Eline dat horen we graag. Tot de volgende keer en fijn dat het goed bevallen is.

Gera van Veen
10 maart 2022

Het was heerlijk! Thuis uit eten met ons gezin, een noodoplossing maar zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Opa Pietje

Dan zijn wij heel blij dat thuis uiteten goed bevallen is. Hopelijk tot snel weer bij Opa Pietje

Anno
6 maart 2022
Reactie van Opa Pietje

Anno hartelijk dank voor je review op onze bestel website. Graag tot de volgende keer

Willie Wolfs
20 februari 2022

Lunch heerlijk, alleen deze kon niet bezorgd worden rond lunchtijd.

Reactie van Opa Pietje

Dag Willie.. We kampen ook met een personeelstekort zoals zovelen dus dan moeten we wel eens beslissingen maken dat de bereiding voor de bezorging gaat zodat we toch de dienst kunnen aanbieden. Excuses en hopelijk tot de volgende keer

Tim
16 februari 2022

Heerlijk gegeten! Lekker bereid, mooie porties, vriendelijke service! Top!

Reactie van Opa Pietje

5 sterren van Tim doet Opa Pietje goed op deze mooie dag

sjef van dulmen
16 februari 2022

netjes op tijd ,zag er goed uit en was goed te eten .compliment

Reactie van Opa Pietje

Sjef vriendelijk bedankt voor je bericht en graag tot ziens bij Opa Pietje

Hans
11 februari 2022

Wederom een voortreffelijke maaltijd afgehaald. Ook qua timing perfect, klaar op de afgesproken tijd.

Reactie van Opa Pietje

Hans dit is wat we graag horen.. Graag tot ziens

Prince
8 februari 2022

We miste onze twister friet en de hamburgers klopten niet, smaak verder prima

Reactie van Opa Pietje

Hoi Familie Prince.. had ons aub direct even gebeld dan hadden we binnen 5 minuten geschakeld. Toch bedankt voor het bericht en graag de volgende keer echt even bellen naar ons

Diane vd ven
6 februari 2022
Reactie van Opa Pietje

5 sterren van Diane! In the pocket

Rudi
5 februari 2022

Alles goed ontvangen en het was heel lekker

Reactie van Opa Pietje

Rudi hartelijk dank.. Graag tot de volgende keer weer bij Opa Pietje

Van der Linden
2 februari 2022

Zoals altijd perfect! Heerlijke carpaccio rijk belegd met de meest verse producten! Echt een feestje om een broodje van Opa Pietje te eten!

Reactie van Opa Pietje

Hele leuke reactie! Bedankt en graag tot de volgende keer weer. Groetjes Team Opa Pietje

Alie
31 januari 2022

Het was weer heerlijk, de satรฉsaus nรณg lekkerder dan de vorige keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Britt is weer terug in de keuken Alie ;-) Denk nog Ietjes meer liefde eraan gegeven aan d'r eigen satesaus

Verhoeckx
27 januari 2022

Het was heerlijk zoals altijd, het nieuwe broodje Rib smaakte voortreffelijk

Reactie van Opa Pietje

De volgende keer doen we er een setje handschoentjes bij anders eet je je eigen vingers op erbij ;-) Dankjewel !!

Marcel Raemakers
17 januari 2022

Voor de eerste keer bij jullie besteld maar zeker geen spijt van. Het eten was prima en stond mooi op tijd klaar. Volgende keer hopelijk "gewoon" bij jullie op bezoek om te komen eten. De kaart zit er namelijk verleidelijk uit.

Reactie van Opa Pietje

En dan hebben we goed nieuws! Direct na de lockdown weer een vernieuwde menukaart ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Tot de volgende keer Marcel en bedankt namens Opa Pietje

Inge Cruijsen
16 januari 2022

Gister bestelling opgehaald, het was weer heerlijk, alleen 1 gerecht een hamburger menu zat er niet, ik had daar over gebeld en moest dit de volgende keer doorgeven als we weer een bestelling doen.

Reactie van Opa Pietje

Hoi Inge onze medewerker had hem per ongeluk in de verkeerde tas gedaan. Nogmaals excuses. Zoals aangegeven wilde we nog direct naar Heerewaarden rijden maar een extra burger de volgende keer was ook een optie. Bedankt en tot gauw weer bij Opa Pietje

Melissa
15 januari 2022

Super lekker gegeten! Kwamen het voorgerecht eerder brengen zodat we het hoofdgerecht daarna lekker warm konden opeten met een lekkere fles Hugo erbij. Goede service.๐Ÿ‘Œ

Reactie van Opa Pietje

Thnks Melissa ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž dit horen we graag dat alles naar jullie zin is geweest. Graag tot de volgende keer

Peter Piels
15 januari 2022

alles was prima

Reactie van Opa Pietje

Peter hartelijk dank en graag tot de volgende keer maar weer ๐Ÿ˜ƒ

Fernando
15 januari 2022

Jammer dat de krul friet gewone friet bleek. Verder prima op smaak en prima optijd.

Reactie van Opa Pietje

Dag Fernando.. bedankt voor je review! Had even direct gebeld want we hebben bezorgers continu rijden en die hadden makkelijk even een extra zakje af kunnen geven. Bedankt voor je bestelling

Alie en Christien
10 januari 2022

Wij vinden Opa Pietje geweldig en de bezorging sneller dan het licht ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Een nieuw record gevestigd zo te zien ๐ŸŽ dankjewel voor de mooie review ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Van Os
9 januari 2022

Makkelijk te bestellen, snelle bezorging en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Familie van Os we zijn blij dat jullie heerlijk gegeten hebben. En dan doen we er ook nog een mooi cadeautje voor papa erbij ;-)

Conny van der Kammen
8 januari 2022

Was weer heerlijk. Stond netjes op tijd klaar!!

Reactie van Opa Pietje

Conny zo hoort het. Super bedankt

Mariette
7 januari 2022
Reactie van Opa Pietje

5 sterren van Mariette.. Hartelijk dank!

Gaby Goesten
7 januari 2022

Alles was heerlijk

Reactie van Opa Pietje

Gaby bedankt voor het leuke berichtje. Tot snel weer

Ger De Leeuw
7 januari 2022

Voortreffelijk net zo lekker als in restaurant . Alles netjes apart verpakt vlees,friet,salade. Zelf afgehaald en naar Alem eten was nog goed warm in de verpakking. Helemaal Top !!

Reactie van Opa Pietje

Ger hartelijk dank voor de review en hopelijk snel weer een lekker wijntje drinken in de zaak bij ons

Monique
3 januari 2022
Reactie van Opa Pietje

Bedankt Monique voor de 4 sterren. Graag tot de volgende keer weer bij Opa Pietje

Jolanda
2 januari 2021

Het was weer heerlijk!!

Reactie van Opa Pietje

Hartelijk dank Jolanda voor het leuke berichtje op onze website. Tot ziens!

Van Oosterhout Michael
1 januari 2021

Was heerlijk vriendelijk personeel zeker een aanrader

Reactie van Opa Pietje

We kunnen het nieuwe jaar niet beter beginnen met zo'n leuke review! Bedankt Michael en tot ziens bij Opa Pietje

Helena
30 december 2021

Mijn man heeft heerlijk gegeten, ruime porties. De spareribs waren voortreffelijk

Reactie van Opa Pietje

De volgende keer geven we er een setje handschoentjes bij.. Anders eet hij per ongelijk zijn vingers erbij op :-)

Toine
30 december 2021

Hoe fijn is dat. Dat je gewoon lekker kan eten terwijl alles op slot zit. Even afhalen is tien keer beter dan zelf achter de potten staan.

Reactie van Opa Pietje

Achter de potten staan doen wij voor jullie.. Graag tot een volgende keer en bedankt!

Hans Rietveld
29 december 2021

Inmiddels voor de derde keer hier eten afgehaald, alle 3 de keren heerlijk. Niets op aan te merken!

Reactie van Opa Pietje

Super bedankt en dat horen we graag van jullie!

Aldo van Diesen
27 december 2021

Het eten was fantastisch en de voorgerechten en diner apart bezorgt dus was perfect op temperatuur.

Reactie van Opa Pietje

Aldo hartstikke bedankt! Graag tot een volgende keer en fijn dat jullie aan ons dachten tijdens de kerstdagen. Een goed uiteinde groetjes !

Swinkels
27 december 2021

Het was erg lekker. Porties erg ruim. Mogen wat ons betreft kleiner. Met een portie kun je met twee personen eten. We hadden veel over.

Reactie van Opa Pietje

Niks tekort gekomen in ieder geval. Dat horen we ook graag ;-) De volgende keer doen we wat minder in de bakjes. Bedankt voor de review en tot ziens

Mari van Gessel
26 december 2021

Hetgeen we besteld hadden was wederom van prima kwaliteit. We hebben heerlijk gegeten. Ook het feit dat de frietjes apart werden geleverd kwam de kwaliteit ten goede. Tenslotte was de bezorging keurig op tijd. Alles omvattend: complimenten voor de kok en de chauffeur!

Reactie van Opa Pietje

Mari dat doet ons goed om dit te lezen. Hartstikke bedankt en goed om te horen dat alles naar jullie zin was. Tot de volgende keer. Groetjes Team Opa Pietje

Erwin rovers
26 december 2021

Mooi op tijd , lekker gegeten , niks te weinig gehad

Reactie van Opa Pietje

Erwin 5 sterren ook voor jouw reactie. Dankjewel en tot ziens

Arno
22 december 2021

Botermals biefstukje, aanrader!

Reactie van Opa Pietje

Arno hartelijk dank voor je review! Graag tot de volgende keer BEDANKT !!

Wendy de gier
20 december 2021

Was allemaal super, zoveel sparring, kun je met 2 personen van eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Niks te kort komen Wendy... Grote porties Ribs from the bone ;-)

Janneke van Breukelen
15 december 2021

Heb zojuist een mailtje gestuurd met onze opmerkingen. De buikspek en zalm waren heel lekker. We hebben heerlijk gegeten. Alleen misten we de coleslaw en de citroendillesaus bij de zalm. We vonden het een heel leuke ervaring, dank je wel. Vriendelijke groeten, Janneke van Breukelen

Reactie van Opa Pietje

Janneke de keuken is door de drukte het denk ik vergeten erbij te doen. Bij de volgende keer doen we er iets extra's van ons bij. Stuur ons anders even een berichtje, dan zend ik je een code toe die je kunt verzilveren.

Adrie
12 december 2021

Zoals altijd perfect Ga zo door

Reactie van Opa Pietje

Klasse adrie.. Hele fijne dagen en tot gauw bij Opa Pietje

Dennis van Hummel
11 december 2021

Bij het gerecht satรฉ van de haas zat kroepoek en komkommer, dit volgende keer graag apart leveren. Nu was de komkommer warm en de kroepoek slap. Verders was het top en voor herhaling vatbaar.

Reactie van Opa Pietje

Een hele goede tip Dennis. Normaliter wordt dit toegepast maar met Take Away is het voornaam dat alles goed verpakt is. Voor de rest gelukkig hartstikke lekker en zien we je graag weer terug een volgende keer

Bianca van Rees
11 december 2021

Het was weer goed verzorgd.

Reactie van Opa Pietje

Dat horen we graag Biance. Hartelijk dank

M.Leerintveld
10 december 2021
Reactie van Opa Pietje

Zo te zien hebben we er een tevreden klant bij! Tot ziens bij Opa Pietje

Pauline
9 december 2021
Reactie van Opa Pietje

Pauline hartelijk dank voor het berichtje.. Graag een volgende keer bij Opa Pietje

Christel
21 november 2021

Op de afgesproken tijd bezorgd, het was goed warm en alles was zoals altijd weer heerlijk!

Reactie van Opa Pietje

Christel bedankt voor het berichtje. Graag tot de volgende keer weer

SuuS
14 november 2021

Tis altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

De 400e review van Suus ! Thanks voor de 5 sterren...

Manon
22 oktober 2021
Reactie van Opa Pietje

Manon thnks voor 5 sterren. See you soon bij Opa Pietje!

Inge Cruijsen
13 oktober 2021

Mijn eerste broodje carpaccio na me zwangerschap was weer heerlijk! Super snelle service!

Reactie van Opa Pietje

Dan smaakt hij het allerlekkerst Inge ;-) Gefeliciteerd in ieder geval en tot de volgende keer

Rianda Bos
11 oktober 2021

Heerlijke lunch afgehaald! Alles was top.

Reactie van Opa Pietje

Zo hoort het Rianda. Graag tot ziens bij Opa Pietje

Ria
29 september 2021

Lekker gegeten

Reactie van Opa Pietje

Ria de volgende keer even de trap af lopen. Er zit 10 meter tussen Opa Pietje en jouw woning haha, BEDANKT voor de review

Rick van Dalen
26 september 2021

Heerlijk gegeten! Eten stond netjes klaar op de afgesproken tijd, en naar 20 minuten rijden nog steeds heerlijk warm eten!

Reactie van Opa Pietje

Dag Rick, vriendelijke bedankt voor de reactie. Goed om te horen dat het nog lekker warm was. Graag tot een volgende keer!

Marlou van Lieshout
11 september 2021

Attente en meegaande medewerkers en het eten was super lekker

Reactie van Opa Pietje

Marlou dat horen we zeer graag.. Tot ziens bij Opa :Pietje

Ben
4 september 2021
Reactie van Opa Pietje

Ben bestel je de volgende keer weer ? Bedankt voor je 5 sterren!

Van Maren
4 september 2021

Het was heerlijk!! Voor ons jammer dat we een stukje moeten rijden anders kwamen we vaker.

Reactie van Opa Pietje

Je kunt altijd nog een avondje weg plannen in ons Grand Cafรฉ. Ook een aanrader ;-)

Jolanda
27 augustus 2021

Ons heet kiepke was HEERLIJK!!!๐Ÿ˜‹

Reactie van Opa Pietje

Jolanda bedankt namens Opa Pietje

Gemma
25 augustus 2021

Wauw! Heerlijk gegeten. Jammer dat we wat verder weg wonen ๐Ÿ˜Š

Reactie van Opa Pietje

Verhuizen naar Kerkdriel is altijd een goede keuze om nog dichter bij Opa Pietje te wonen ;-)

Theo van Wanrooij
12 augustus 2021

Top kwaliteit - smaak en service

Reactie van Opa Pietje

Theo bedankt en graag tot ziens

Nanda
27 juli 2021
Reactie van Opa Pietje

5 sterren van Nanda.. bedankt hoor

Marjavanbreemen@hotmail.nl
27 juli 2021

Hoofdgerechten waren prima. Pokebowl erg koud, alsof ie uit de koelkast kwam. Niet vers gemaakt. Nagerecht lekker fris, jammer van de mierzoete bolletjes erbij.

Reactie van Opa Pietje

Dag Marja, excuses namens ons als iets niet goed bevallen is. De bowls maken we vers en gaan als ze klaargemaakt worden direct naar de klant. Hopelijk tot een volgende keer

Kees van Baar
12 juli 2021

Wat een genot dat er zo lekker voor jou wordt gekookt!

Reactie van Opa Pietje

Kees tot ziens maar weer

Bianca van Rees
10 juli 2021

Top!

Reactie van Opa Pietje

Bianca hartelijk dank voor je reactie. Graag tot een volgende keer

Gerrit Verkuil
6 juli 2021

Lekker en op afgesproken tijd gereed.

Reactie van Opa Pietje

Bedankt Gerrit graag tot de volgende keer bij Opa Pietje

Annika van Aalst
4 juli 2021

Eerste keer lunch gehaald en erg goed geslaagd zeker een aanrader en het is meer als voldoende

Reactie van Opa Pietje

Annika dat horen we heel graag. Graag zien we je een volgende keer weer bij Opa Pietje

Henrietta
1 juli 2021

Mijn collegaโ€™s hebben geweldig gevonden de lunch! โ€œOpaโ€ carpaccio is echt een aanrader! Iedereen is dol op!

Reactie van Opa Pietje

Henrietta thnks ! We zien je snel een volgende keer weer. Dan maken wij weer lekker eten ;-)

Bjรถrn en Wendy
28 juni 2021

De burgers waren subliem. De american royaal een burger van de bovenste plank. Grt

Reactie van Opa Pietje

5 duimen voor jullie ! Dankjewel voor de 5 sterren. Groetjes Opa Pietje

John van Bergenhenegouwen
20 juni 2021

Genoten van een heerlijke lunch! Weer super verzorgd. Fijn ook dat de website is aangepast zodat er makkelijk te kiezen is voor afhalen.

Reactie van Opa Pietje

Dankjewel John.. graag tot de volgende keer op onze vernieuwde app ๐Ÿ˜Š

Sanne
14 juni 2021
Reactie van Opa Pietje

De volgende keer komen we weer op jullie bootje bezorgen. Lekker eten op de maas met Opa Pietje. BEDANKT San

Jolanda
14 juni 2021

Netjes op tijd bezorgd! En het was weer heerlijk!!๐Ÿ˜‹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Hartelijk dank Jolanda voor de 5 sterren en graag tot de volgende keer

Janneke vd Oord
6 juni 2021

Helaas waren aioli en truffelcreme vergeten. Ik vond de chicken wings niet zo mals, leken wel te lang gebakken / gefrituurd? Daardoor droog. De lak/sausje was wel erg lekker. Zo ook de burger en bastogne parfait.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Janneke had ons maar even gebeld want dan waren we direct in de auto gestapt met een nieuw portie en de bijbehorende sausjes. Excuses namens ons en hopelijk kunnen we de volgende keer weer jullie verwachting overtreffen :-)

subliem ,en perfect op tijd
5 juni 2021
Reactie van Opa Pietje

Dankjewel familie rovers voor jullie mooie review. Graag tot een volgende keer bij Opa Pietje

L Goesten
4 juni 2021
Reactie van Opa Pietje

Dag Lana, hartelijk dank voor je review. Tot de volgende keer bij Opa Pietje

Marianne
29 mei 2021

Weer heerlijk genoten!

Reactie van Opa Pietje

Marianne bedankt ! Graag tot ziens bij Opa Pietje

Grondwerken Zoetermeer bv
27 mei 2021

Top kwaliteit en waar voor je geld!

Reactie van Opa Pietje

Grondwerken Zoetermeer zien we graag weer terug bij Opa Pietje. Bedankt voor het mooie bericht

Jansen
24 mei 2021

Super lekker gegeten britt en gos hebben goed hun best gedaan. Top bezorging door een vlotte dame we bestellen snel weer.

Reactie van Opa Pietje

Familie Jansen hartelijk dank voor de review. Graag tot een volgende keer en fijn dat het goed bevallen is. Groetjes Opa Pietje

van Grinsven
24 mei 2021

Vandaag super lekker eten afgehaald. Lekkere burgers! Zeker een aanrader!!

Reactie van Opa Pietje

Fam van Grunsven daar doen we het voor. Bedankt voor de 5 sterren

Willemien verhoeckx
23 mei 2021

Heerlijke tomatensoep

Reactie van Opa Pietje

De volgende keer maken we hem nog lekkerder ;-)

Rudi van Hooft
10 mei 2021

Heeft heerlijk gesmaakt maar frietjes waren te hard gebakken maar dat zal wel te maken gehad hebben met de stroomstoring die zij in de keuken hadden maar wel jammer Volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Goedemiddag Rudi, Excuses daarvoor. We hadden deze dag helaas een fixe stroomstoring vanuit Liander. We zijn als nood friet wezen bakken bij de buren en hebben extra bijgehaald bij onze collega restaurants. Zo konden we toch nog er alles aan doen dat onze klanten geholpen waren. De volgende keer doen we er een extra portie bij.

John van Bergenhenegouwen
9 mei 2021

Het was weer heerlijk de lunch met broodje of salade carpaccio . En de jongste heeft weer genoten van de Turpbol! Een minpuntje vonden wij het bestellen om af te halen. Is moeilijk te vinden op de website. Maar verder alles echt top!

Reactie van Opa Pietje

Dag John. We hebben goed nieuws! De app van Opa Pietje is helemaal vernieuwd. Zo wordt het nog makkelijker om te bestellen en te kiezen voor onze afhaalmogelijkheid.

Loek
9 mei 2021

Alles was perfect echt top Alleen jammer dat we meer dan een kwartier moesten wachten dat het klaar was

Reactie van Opa Pietje

Goedemiddag Luuk. Ook op de erg drukke zondagen proberen we exact op het afgelopen tijdstip onze gerechten klaar te hebben. Daar kan wel eens iets afgeweken in worden door de drukte. Excuses daarvoor maar we doen ons uiterste best om onze vers bereide gerechten op tijd en afspraak te serveren.

Dick Ton
8 mei 2021

Heerlijk, een hele maaltijd, goed van smaak en ruimschoots voldoende. Chapo.

Reactie van Opa Pietje

Dick Ton dat horen we graag. Tot ziens in onze zaak of met de Take Away

Gerrit Verkuil
7 mei 2021

Salade en kreeftjes waren lekker maar wij houden niet van frites, die vervaardigd is van ongeschilde aardappels. Verder geen commentaar.

Reactie van Opa Pietje

Bedankt voor je bericht Gerrit. Onze friet is 100% vers gemaakt van de beste aardappelen. En we kiezen voor de rustieke variant met schil. Geef de volgende keer aan dat je graag zonder schil wilt, dan kunnen we dat vast voor u regelen.

Wolfs
4 mei 2021

Voor herhaling vatbaar, hebben er van genoten.

Reactie van Opa Pietje

Bedankt voor de review op de bestel website van Opa Pietje. We zien jullie graag een volgende keer weer terug.

Ron van Giesen LNR Facilities bv
27 april 2021

Alleen maar complimenten, het eten is erg lekker, de service super, opmerkingen in de bestelapp worden gelezen, bezorgtijden kloppen etc We blijven er deze zomer zeker terugkomen ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Reactie van Opa Pietje

Goedemiddag Ron, Bedankt voor je review op onze bestel website. Graag tot een volgende keer dat we jullie weer blij kunnen maken met ons eten. Groet Team Opa Pietje

Sylvana
26 april 2021

Was weer heerlijk! We komen snel weer op het terras genieten

Reactie van Opa Pietje

Daar houden we jullie aan ;-)

Maria
26 april 2021
Reactie van Opa Pietje

Bedankt voor de review op de bestel website van Opa Pietje. We zien jullie graag een volgende keer weer terug.

leoni klerx
26 april 2021

super goed en lekker

Reactie van Opa Pietje

Bedankt voor de review op de bestel website van Opa Pietje. We zien jullie graag een volgende keer weer terug.

Gerri Vossen
21 april 2021

Heerlijk eten, goede smaak en goed op temperatuur. Precies op tijd bezorgd!

Reactie van Opa Pietje

Gerri dat blijven we nastreven. Bedankt!

Rosanne
20 april 2021

Op tijd klaar Heel lekker Royale porties

Reactie van Opa Pietje

Rosanne bedankt voor de review op de bestel website van Opa Pietje. We zien jullie graag een volgende keer weer terug.

kristel
19 april 2021

Was echt heerlijk!

Reactie van Opa Pietje

Bedankt voor de review op de bestel website van Opa Pietje. We zien jullie graag een volgende keer weer terug.

Seline
18 april 2021

Heeeerlijk gegeten๐Ÿคฉ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Thnks Seline voor je review op onze bestel website

Liza
18 april 2021
Reactie van Opa Pietje

5 sterren van Lizaaa ! Bedankt voor de review op de bestel website van Opa Pietje. We zien jullie graag een volgende keer weer terug.

Noelle
18 april 2021

Super, alles naar wens!

Reactie van Opa Pietje

Bedankt voor de review op de bestel website van Opa Pietje. We zien jullie graag een volgende keer weer terug.

Angelique
18 april 2021
Reactie van Opa Pietje

Bedankt voor de review op de bestel website van Opa Pietje. We zien jullie graag een volgende keer weer terug.

Willie Wolfs
18 april 2021

Heerlijk, snel en goed warm.

Reactie van Opa Pietje

Goedemiddag Willie, hartelijk dank to de volgende keer

Dave
15 april 2021

Wederom netjes op tijd, goed verpakt, goed op temperatuur geleverd en het was natuurlijk weer heerlijk smullen. Top kwaliteit en Top service

Reactie van Opa Pietje

Hoi Dave.. bedankt voor de review. Hopelijk kunnen we snel weer op het terras genieten maar ook voor een lekker hapje thuis kun je ons altijd bellen. Groetjes Team Opa Pietje!

Eline
1 maart 2021

Zoals altijd: heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Daar doen we het voor Eline.. bedankt en graag tot een volgende keer

Riar
28 februari 2021
Reactie van Opa Pietje

Dankjewel Riar ! tot de volgende keer bij Opa Pietje

Marlou van Lieshout
28 februari 2021

Het was lekker en goed verzorgd

Reactie van Opa Pietje

Marlou graag tot snel en bedankt !

Sylvana
27 februari 2021

Eten was weer erg lekker en snel bezorgd. Thanks! Hopelijk heel snel weer gewoon op het terras aan het plein. Wel jammer dat er gewone kroepoek bij mijn satรฉ van de haas zat ipv cassave.

Reactie van Opa Pietje

Sylvana bedankt voor je berichtje.. de volgende keer een extra portie cassave voor jullie. Excuus als dit de gewone kroepoek was. Groetjes Opa Pietje

Miranda
27 februari 2021

Super snel bezorgd en wederom heerlijk gegeten!

Reactie van Opa Pietje

Bedankt Miranda voor je leuke berichtje.. tot snel weer

Gaby
26 februari 2021

Het was heerlijk ๐Ÿ˜€

Reactie van Opa Pietje

5 sterren ook voor jou Gaby.. thnks !

Aart
26 februari 2021
Reactie van Opa Pietje

Hartstikke bedankt voor je review op onze website

Marie Josรฉ
25 februari 2021

Super lekker ziet er verzorgd uit

Reactie van Opa Pietje

Hartstikke bedankt voor je review op onze website

Trudie Grandia
25 februari 2021

Het eten was heerlijk. Zoals altijd!

Reactie van Opa Pietje

Trudie hartelijk dank voor je review op onze website. Graag tot de volgende keer bij Opa Pietje

Willemien
15 februari 2021
Reactie van Opa Pietje

Willemien laat onze even 5 sterren zien ! Hartstikke bedankt namens Opa Pietje

Duijts
12 februari 2021

Het was alweer geweldig, super lekker gegeten, TOP

Reactie van Opa Pietje

Bedankt Familie Duijts. Graag tot de volgende keer bij Opa Pietje ๐Ÿ‘

Hans van den Dungen
6 februari 2021

Jaar en dag constant en een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Opa Pietje is verreweg de beste Take Away service in de regio.

Reactie van Opa Pietje

Wij proberen natuurlijk dit vast te houden elke dag. Leuk om te horen deze review. Graag tot een volgende keer Hans

Wendy de Wit
6 februari 2021
Reactie van Opa Pietje

Wendy 5 โญ๏ธ Super bedankt

Desire
6 februari 2021

Zoals altijd weer super lekker gegeten!

Reactie van Opa Pietje

Dat horen we graag Desire.. tot de volgende keer bij Opa Pietje

Tim van Oosterhout
6 januari 2021

Prima! Vlotte service en prima broodjes

Reactie van Opa Pietje

Kijk is aan Tim, dat horen we natuurlijk graag. We zien je hopelijk weer snel bij Opa Pietje

Bjorn en Wendy.
5 januari 2021

Alles weer super lekker We hebben weer genoten. Grt.

Reactie van Opa Pietje

Bjorn en Wendy bedankt voor jullie bericht op de bestelsite. Hopelijk tot snel weer

Harm Quik
5 januari 2021
Reactie van Opa Pietje

5 sterren van Harm in the pocket ! Thnks

Jeroen Jansen
3 januari 2020

het eten was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Jeroen bedankt voor je berichtje .. tot de volgende keer, dan maken we weer lekker eten voor jullie

Mo
3 januari 2020

Geweldig. Goeie service en heerlijk gegeten.

Reactie van Opa Pietje

Mo, thnks voor je leuke review ! See you soon@Opa Pietje

Bianca
2 januari 2020

Het was weer super! ๐Ÿ‘

Reactie van Opa Pietje

Fijn om te horen Bianca, we zien je graag de volgende keer weer terug bij Opa Pietje

van Kessel
2 januari 2020
Reactie van Opa Pietje

Bedankt Familie van Kessel.. Hopelijk allemaal lekker geweest en tot de volgende keer bij Opa Pietje

Maria
2 januari 2020

Op de afgesproken tijd een heerlijke maaltijd. Alle sterren waard, bedankt voor de goede zorgen!!

Reactie van Opa Pietje

Met liefde en plezier bezorgen we het zelfs nog bij de boot. Goed om te horen, en graag tot een volgende keer bij Opa Pietje :-)

Van heesch
1 januari 2020

Heerlijke spare rib om je vingers bij op te eten

Reactie van Opa Pietje

Hoi Connie.. De volgende keer doen we er een paar handschoentjes bij want zonder vingers is het moeilijk eten ;-) Bedankt weer

Maria
1 januari 2020

Geweldig, elke ster verdiend!

Reactie van Opa Pietje

Een goed begin van het nieuwe jaar. Bedankt Maria en graag tot de volgende keer bij Opa Pietje

Freek
31 december 2020

Weer super lekker gegeten!

Reactie van Opa Pietje

Goed om te horen, dankjewel Freek !

Jeroen Van Osch
23 december 2020

In vergelijking met de vorige keer was het een beetje karig vandaag. Kleine portie friet en in de hete kip was de kip bijna niet te onderscheiden van de andere ingrediรซnten. Smaakte wel oke maar de portie viel tegen.

Reactie van Opa Pietje

Hoi Jeroen .. geef de volgende keer even een seintje door een belletje want dan komt er a la minute meer frietjes naar je toe. Anders de volgende keer er extra bij. Bedankt voor je revieuw

Loek
23 december 2020

Alles op tijd bezorgd en nog warm ook. Alleen de hete kiep was niet heet/ pittig genoeg volgens de mede eters.

Reactie van Opa Pietje

Dan doen we de volgende keer een tandje dโ€™r bij ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ dankjewel voor je recensie

Karlijn
20 december 2020
Reactie van Opa Pietje

Marijn bedankt voor je 5 โšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธโšก๏ธ

Kee
20 december 2020

Het was heerlijk. En eenvoudig geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Kijk is aan, dat is goed om te horen hoor ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž

Saskia Commandeur
19 december 2020

Het eten was niet echt meer warm, dat vinden we jammer. Dit is een reden om niet direct weer te bestellen. Kwalitatief en snelheid prima!

C van Gent
17 december 2020

het was lekker en netjes op tijd

Reactie van Opa Pietje

Goed om te horen .. tot gauw ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Hoevenaars
16 december 2020
Reactie van Opa Pietje

Hartelijk dank โ˜บ๏ธ

Conny van der Kammen
12 december 2020

Heerlijk gegeten. Goed warm en meer dan voldoende. Keurig op tijd.

Reactie van Opa Pietje

Bedankt hoor Conny, graag tot een volgende keer bij Opa Pietje

Hanny
12 december 2020

Eten was heerlijk en zeker voldoende

Reactie van Opa Pietje

Niks tekort komen, daar staan we voor. bedankt en tot ziens ๐Ÿ˜€

Mieke Duijts-Remmelzwaal
12 december 2020

Super gegeten. Precies op tijd bezorgd! Echt super

Reactie van Opa Pietje

Fijn om te horen Mieke. Bedankt namens Opa Pietje, en hopelijk kunnen jullie snel weer lekker bij ons in de zaak weer komen eten.

Femke
12 december 2020

Heerlijke broodjes en een goede, snelle service!

Reactie van Opa Pietje

Yes ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ dankjewel Femke

R. Hooijmans
12 december 2020

Lekkere lunch, ziet er goed uit! Uit die schuif-kartonnen bakjes is het niet lekker eten. Als je het op een bord schuift raakt alles door elkaar, jammer. Is er niet iets waarvan je makkelijker kunt eten?

Reactie van Opa Pietje

De kartonnen zijn zo gemaakt dat je niet hoeft te schuiven. Je kunt zelfs de hoekjes los maken waardoor je 1 glad oppervlak hebt waar niks aan blijft plakken. Zo kunnen we het lunchbordje wat je normaal in de zaak krijgt zo goed mogelijk nabootsen. Dankt dat jullie besteld hebben en tot de volgend keer

Marjo
12 december 2020

Wij hadden de tonijnsteak en garnalengerecht. Het was allebei heerlijk. Een aanrader.

Reactie van Opa Pietje

Tot de volgende keer op Catchy Friday ๐ŸŸ๐ŸŸ

John
12 december 2020

Het was allemaal perfect verzorgd. Het eten was lekker en precies op de afgesproken tijd.

Reactie van Opa Pietje

We kunnen wel is 5 of 10 minuten eerder of later zijn maar nooit flink te laat. Daar streven we naar ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž

Robin
11 december 2020

Pokรฉbowl en sushi waren weer heerlijk!

Reactie van Opa Pietje

Robin we maken ze vers en met veel liefde, fijn om te horen

Gerrit Verkuil
10 december 2020

Heerlijk, maar wel veel voor mij alleen.

Reactie van Opa Pietje

Beter teveel dan te weinig Gerrit , maar toch bedankt

Christel
9 december 2020

Altijd goede service en op tijd bezorgd of staat op tijd klaar

Reactie van Opa Pietje

Dat horen we graag Christel.. see you soon ๐Ÿ‘๐Ÿป

A Quivooij
7 december 2020

Eten is erg goed, friet mag warmer zijn. Is bijna koud bij aankomst. Portie vlees is erg royaal, maar erg lekker.

Reactie van Opa Pietje

De verse frieten gaan direct uit de pan mee naar de klant. We doen er de volgende keer wat extra bij voor jullie want we zijn blij dat je toch tevreden was en de recensie

Brien verkerk
7 december 2020

Eten was weer super en bezorging top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Brien dat horen we graag ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

Lenet
6 december 2020
Reactie van Opa Pietje

Hoi Lenet, fijn dat je lekker gegeten hebt. See you soon

Marjo Pompen
6 december 2020

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Dankjewel Marja, Graag tot een volgende keer bij Opa Pietje

Jeroen van Osch
6 december 2020

Ut hele pakket waar goed. Mooi op tijd, lekker veul en ontiegelijk lekker mummelen. Goed bezig Pietje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Jeroen op z'n Driels : Bedankt wor en tot gauw !

Bianca
5 december 2020

Was weer super lekker!

Reactie van Opa Pietje

Het blijft in de smaak bij jullie ;-) dat zien we graag .. groetjes Opa Pietje

Annemie
5 december 2020

Eten was super lekker!!

Reactie van Opa Pietje

Dag Annemie, bedankt voor je reactie en tot snel

Bianca
2 december 2020

Het was weer super lekker! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Reactie van Opa Pietje

Dat horen we graag Bianca, graag tot de volgende keer

Angelique
30 november 2020
Reactie van Opa Pietje

Angelique bedank voor de vijf sterren.. Tot de volgende keer bij Opa Pietje ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Mariena de Leeuw
28 november 2020

Prima mosterdsoep: heerlijk zacht van smaak knapperige stukjes spek ! Vers gebakken stokbrood erbij met smakelijke sausjes . Lekker nog n bietje voor vandaag bewaard :) Voor herhaling vatbaar !!

Reactie van Opa Pietje

Van Fam. de Leeuw worden we altijd blij. Bedankt wor ๐Ÿ˜

Miranda
27 november 2020

Heerlijk gegeten!

Reactie van Opa Pietje

Dankjewel Miranda

Aart
27 november 2020

Heerlijk eten!

Reactie van Opa Pietje

Goed om te horen Aart ๐Ÿคœ๐Ÿป๐Ÿคœ๐Ÿป

Evi
26 november 2020

Heerlijk gegeten vanavond. Ik had de poke bowl, echt jammie en ruim voldoende als avondeten.

Reactie van Opa Pietje

Niks tekort komen Evi ๐Ÿ’ช๐Ÿป Dankjewel

Dian
24 november 2020
Reactie van Opa Pietje

VIJF sterren van Dian ! Super bedankt en tot de volgende keer

Lizanne
22 november 2020

Goed warm en goed bezorgd heerlijk gegeten mooi op tijd

Reactie van Opa Pietje

Lizanne goed om te horen, tot de volgende keer in Alem

Moonen
21 november 2020

Het was helaas een rommeltje in de kartonnen bakjes alles lag door elkaar. Misschien andere verpakking kiezen en tasjes recht houden . Hahaha

Reactie van Opa Pietje

Waarschijnlijk dan dat laatste want hier gaat het verpakt goed weg. Ik ben bang dat onze bezorgster dan dit goed heeft vast gezet of gedaan. Excuus. Hopelijk was alles wel lekker ??

Vaida
17 november 2020

Super lekker gegeten, goed als altijd.

Reactie van Opa Pietje

Super fijn ๐Ÿ˜€ bedankt voor je reactie en tot de volgende keer

Stijn de Leeuw
16 november 2020

Keurig op tijd klaar, heerlijk gegeten!

Reactie van Opa Pietje

Bedankt Stijn.. dat horen we graag ๐Ÿคœ๐Ÿป๐Ÿคœ๐Ÿป

Marius
15 november 2020

Mooie gerechten, Prima service, Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Hartelijk dank Marius voor je recensie op onze website. Tot snel weer dan komt Opa Pietje weer bij je langs

Dani
15 november 2020
Reactie van Opa Pietje

We bezorgen graag de volgende keer weer bij je in Alem :-) Hartelijk bedankt

Edwin
13 november 2020

Zeer goed alles goed verpakt en lekker warm hele goede zaak met goed kwaliteit en service

Reactie van Opa Pietje

Hartelijk dank voor deze fijne reactie ๐Ÿคœ๐Ÿป We zien je vast weer een volgende keer terug bij Opa Pietje

Marry Quivooij
12 november 2020

Was heerlijk

Reactie van Opa Pietje

Goed om te horen Marry :-)

Wieger
9 november 2020

Het eten was lekker, duurde alleen veel langer dan verwacht.. je kan aangeven met een vinkje 19.00 en dan krijg je een bericht dat het half 19.40 wordt. Dan moet je ook niet door de klant laten aangeven 19.00

Reactie van Opa Pietje

Hoi Wieger, het klopt precies zoals je het omschrijft. Wij informeren altijd netjes de klant als het iets later wordt d.m.v. een mailtje met daarin de tijd dat het WEL klaar zou kunnen zijn. Zoals je ziet in het mailtje kun je ten allertijden nog je bestelling annuleren als je de aangegeven tijd niet fijn vind. Daarbij staan we 100% voor onze kwaliteit en bereiden we vers en kwalitatief onze gerechten Opa Pietje is geen fastfood keten en we kunnen niet aan de snelheid tippen van onze grote vriend met de gele M. Ons werk heeft liefde en wat meer tijd nodig. Helaas moeten we dan ook wel is door extreme drukte in een bepaalde tijd sommige klanten teleurstellen met gewenste tijdstippen. Hopelijk een volgende keer beter. ( Tip : Op drukke dagen op tijd je bestelling plaatsen scheelt veel ! )

Grandia
9 november 2020

Super lekker gegeten, mooi op tijd bezorgd en nog lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Familie Grandia bedankt voor je review ๐Ÿ’ช๐Ÿป Graag tot de volgende keer bij Opa Pietje

Frank
9 november 2020
Reactie van Opa Pietje

5โญ๏ธ Bedankt Frank

Johan Hoskam
9 november 2020

Ruime keuze en super makkelijk bestellen en betalen. Netjes op aangegeven tijdstip bezorgd. Eten is top.!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Daar doen we het voor ! Bedankt voor je reactie Johan en graag tot de volgende keer

DK
8 november 2020

Het eten was lekker รฉn op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Heel goed om te horen ! Bedankt ๐Ÿ˜Š

Koppens
8 november 2020

Wij waren niet zo te spreken over de carpaccio. Die was de vorige keer beter. Hij was wat โ€œtaaiโ€ en te koud en ik miste pijnboompitten. Verder was het allemaal erg lekker

Reactie van Opa Pietje

Hoi Koppens wij serveren de carpaccio zonder pijnboompitten ( zie website ) Spijtig als je onze vers gesneden carpaccio niet optimaal vond. We hebben wat hoog te houden met dit gerecht al jaar en dag, dus hopelijk zien we je hiervoor nog een keer terug

Leon
8 november 2020

Zit goed in elkaar, blijf bezorgen

Reactie van Opa Pietje

Leon bedankt voor je review. Tot de volgende keer groetjes

Adrie
7 november 2020

Het was weer perfect

Reactie van Opa Pietje

Bedankt Adrie ! Hopelijk snel weer een lekker biertje samen ๐Ÿ’ช๐Ÿป

Martine Hoevenaars
7 november 2020

Het was super!! Heerlijk gegeten.

Reactie van Opa Pietje

Martine tot gauw ! Bedankt voor je recensie

Sylvana
5 november 2020

Het eten was weer lekker!

Reactie van Opa Pietje

Dankjewel Sylvana ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ

koks
2 november 2020

heb weer super lekker gegeten... t enige minpuntje vond ik.. nl. heb zaterdag dezelfde bestelling gehad en had toch echter 2 verschillende borden.. t zal zijn dat jullie t rete druk hebben. en dat is maar goed ook. zaterdag zaten er geen smeersels bijj t brood en zondag leek er minder carpacio op te zitten en minder sauw/kaas miss. verschillende handen van maken.. ik moet toch wat te zeiken hebben hahaha maar ik geef gewoon mn eerlijke mening. maar t was heerlijk

Reactie van Opa Pietje

Hoi Koks, excuus voor de smeersels want die moeten de medewerkers standaard in de tas doen. De volgende keer krijg je een broodje van het huis voor het ongemak. Omtrent de Carpaccio kan het niet verschil van hoeveelheid zijn. Het gewicht van de porties is bij elk broodje/salade of op bord gelijk. Bedankt voor je bericht op onze website en graag tot ziens bij Opa Pietje

Silvia van Sambeek
2 november 2020

Het was heerlijk en zo handig dat het allemaal bezorgd werd. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Bedankt Silvia .. graag tot de volgende keer ๐Ÿค›

Wilma Verhoeven
2 november 2020

Eten was heerlijk alleen hadden we een warme Turpbol en een Carlic Tulpbol besteld. Eenmaal thuis bleek er bij beide bollen geen dip en smeersels te zitten.

Reactie van Opa Pietje

Hoi Wilma.. bedankt voor je bericht ! Had ons maar direct even gebeld want we hebben diverse bezorgers rijden op de piek tijden waardoor we binnen no time ze af konden geven. We doen er de volgende keer wat extra sausjes bij.. laat maar even weten in de comments;-)

Mari van Gessel
1 november 2020

We hebben soep en twee verschillende hoofdgerechten besteld. Alles was erg lekker en de hoofdgerechten waren prima van temperatuur. Gaan we zeker meer doen! Echte aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Goed om te horen Mari ! Hartelijk dank en graag tot de volgende keer ๐Ÿ‘

Bart
1 november 2020
Reactie van Opa Pietje

Bedankt Bart voor de 5๐Ÿคฉ

Jarno
1 november 2020

Eten was goed Jammer dat ze niet bezorgen in Rossum

Reactie van Opa Pietje

Dag Jarno bedankt voor je review ! Wie weet.. gelukkig komen er veel uit Rossum bij ons afhalen. Thnks !

Jordy
31 oktober 2020

Erg lekker gegeten, zeer mals en smakelijk buikspek en de spareribs vielen zo van het bot. Porties zijn precies groot genoeg. Enige kleine verbeterpuntje: er zou wel wat meer truffelmayo en aioli bij een turpbol mogen.

Reactie van Opa Pietje

Jordy zet het er even bij in je opmerkingen de volgende keer dan krijg je van ons een bakje extra als je het zo lekker vind. Bedankt voor je review en tot snel weer bij Pietje

Evelien
31 oktober 2020
Reactie van Opa Pietje

Thumbs up ! 5 sterren van Evelien, dankjewel ๐Ÿ™

Ted Collard
29 oktober 2020

Heerlijk gegeten!

Reactie van Opa Pietje

Goed om te horen Ted ๐Ÿคœ๐Ÿป

Marcella
28 oktober 2020

Gewoon altijd goed. Lekker eten, smaakvol, goede kwaliteit.

Reactie van Opa Pietje

Marcella bedankt voor je fijne review.. graag tot een volgende keer ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜Š

Jeffrey
28 oktober 2020

Goede service klantvriendelijk

Reactie van Opa Pietje

Jeffrey bedankt voor je recensie op de opa pietje bestelsite. Tot de volgende keer ;-)

Lied
26 oktober 2020

Heet kiepke was vooral heel zout. Waren weinig andere smaken in te ontdekken. Jammet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Dag Lied, spijtig om te horen als je de hete kip te zout vond. Onze huisgemaakte marinade bevat o.a. ook soja en denk dat je dat geproefd hebt. Kom anders gratis eens een nieuw broodje halen want we weten zeker dat hij goed zou moeten bevallen

Adri Sprong
25 oktober 2020
Reactie van Opa Pietje

Hartelijk dank voor je reactie op de bestelsite. Graag tot ziens bij opa Pietje

Nienke willems
25 oktober 2020

Eten was weer heerlijk! op tijd en warm!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Thnks nienke ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

kim
25 oktober 2020

super lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Dankjewel Kim .. tot snel weer in Alem

Ger de Leeuw
25 oktober 2020

Super !! Van begin tot eind perfect. - mooie duidelijke website - makkelijk om te bestellen - levering op tijd. - goede prijs kwaliteit verhouding. - lekker eten smaak en kwaliteit. - bezorgen eten een dorp verderop eten nog voldoende warm valt niks op aan te merken - deze ondernemer is goed bezig ,ik raad ideeรซn aan om hier ook wat te bestellen of na Corona te gaan eten bij Opa Pietje

Reactie van Opa Pietje

Bedankt Ger de Leeuw namens het team van Opa Pietje ! Goed om te horen ๐Ÿค› tot gauw

Renaldo
24 oktober 2020

Super eten

Reactie van Opa Pietje

Renaldo thnks !! Leuk dat je even reactie geeft. Tot de volgende keer

John van Bergenhenegouwen
24 oktober 2020

Complimenten voor onze bestelling. Het was heerlijk! Het eten was er stipt op tijd, keurig verpakt en vooral heel lekker. We zijn super tevreden!!!

Reactie van Opa Pietje

John dat horen we graag. Bedankt voor dit bericht en graag tot de volgende keer

De Vos
24 oktober 2020

Snelle levering lekker eten

Reactie van Opa Pietje

Tot ziens bij Opa Pietje.. Bedankt voor je bestelling

Basselien
24 oktober 2020

Het was heerlijk!!!

Reactie van Opa Pietje

Thnks ! Bedankt voor de 5 sterren hoor

Roel
23 oktober 2020
Reactie van Opa Pietje

Roel bedankt ! Tot de volgende keer

Kees van Baar
22 oktober 2020

Weer genoten van een prima maaltijd. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Reactie van Opa Pietje

Kees hartelijk dank en fijn dat jullie zo lekker gegeten hebben. Alle goeds en tot een volgende keer

Angelique
19 oktober 2020

Was weer heerlijk! goed gevulde schotels en perfect bereid! zeker weer voor herhaling vatbaar!

Reactie van Opa Pietje

Hoi Angelique, Fijn om te horen dat Opa Pietje goed bevallen is. Graag tot een volgende keer weer

Familie Jansen Brouwersstraat 15
18 oktober 2020

het eten was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Bedankt voor je reactie Familie Jansen ! Graag tot de volgende keer bij Opa Pietje

Serge hoffmans
18 oktober 2020

Eten was heerlijk. Wachttijd was te lang 20 min buiten wacht. Ben er van overtuigd dat jullie je best doen, vindt dut dus niet zo erg gezien de omstandigheden. Wat echter wel zou doen is af en toe iemand na de balie te sturen wat de stand van zaken is. Dam weten we wat nu zien we 20 min niemand.

Reactie van Opa Pietje

Bedankt voor je reactie Serge. Onze medewerker was zich ervan bewust dat u het briefje had gelezen wat bij het loket hangt. Daar waarop stond dat de bestellingen zsm gebracht worden als het klaar is. Toch niet fijn dat je door de grote zondagsdrukte iets langer hebt moeten wachten. We nemen je reactie zeker mee naar de mensen van ons ! Graag tot de volgende keer bij Opa Pietje

Gerald van hassel
18 oktober 2020

Heerlijk gegeten,lekkere spareribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Dankjewel Gerald, hartelijk dank

Paul Grandia
18 oktober 2020

Zowel de friet als de krulfriet was slecht gebakken. Beide hard gebakken en alsof er een deel voor de tweede keer was gebakken.

Reactie van Opa Pietje

Dag Paul Grandia Bedankt voor je reactie. Als jij de verse frieten te hard gebakken hebt gekregen is dat niet de bedoeling, excuus. Twee keer bakken doen we niet omdat ons mooie product dan helemaal kapot gebakken wordt. Had ons even gebeld dan hadden we direct geschakeld met een nieuw zakje naar jouw straat want dat is bij ons om de hoek. We maken het goed de volgende keer met een extra portie ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Marlou van Lieshout
17 oktober 2020

Ondanks dat we niet naar jullie konden komen, vanwege de coronamaatregels, hebben we online besteld en toch super lekker gegeten en zo ons 34 jaar huwelijk gevierd met ons gezin

Reactie van Opa Pietje

Marlou proficiat nog en Bedankt ๐Ÿ˜Š

Twan
17 oktober 2020

Lekker vers allemaal!

Reactie van Opa Pietje

Gelukkig Twan, bedankt namens opa Pietje ๐Ÿ‘๐Ÿป

Robin
17 oktober 2020

De pokรฉbowls waren zoals gewoonlijk weer heerlijk! De opmerkingen die we bij de bestelling hadden geplaatst waren alleen niet helemaal ter harte genomen. Afgezien daarvan was het top!

Reactie van Opa Pietje

Bedankt voor je fijne reactie. Hopelijk hebben we aan je opmerkingen voldaan met de extra wensen. Kosteloos hebben we na onze mening toch aan deze extra vraag voldaan ๐Ÿ‘๐Ÿป

Miranda
17 oktober 2020

Heerlijk gegeten.

Reactie van Opa Pietje

๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Jose Veen
15 oktober 2020

Uitstekende service. Lekker gegeten en voor herhaling vatbaar.

Reactie van Opa Pietje

Leuk om te horen Jose dat het goed geweest is. We zien je graag een keer terug bij Opa Pietje

Dionne
11 oktober 2020

Gisteren top gegeten maar ook vandaag was het weer heerlijk! Complimenten voor het hele team en leuk dat er aandacht was voor de verjaardag van mijn vader.

Reactie van Opa Pietje

Kleinigheidje ;-) Bedankt Dionne

Loek Wareman
10 oktober 2020

Bestelling op tijd zoals besproken via de mail. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Reactie van Opa Pietje

Zo hoort het ook.. dankjewel hoor Loek

San Willemsen
8 oktober 2020

Warm en zeeeeer goed was de hete kip en de buikspek, toppie

Reactie van Opa Pietje

San zien we je de volgende keer weer bij Opa Pietje ? Bedankt hoor !

Verhoeckx
4 oktober 2020

Het was ๐Ÿ˜‹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Familie Verhoeckx, hartstikke bedankt

Jacqueline Piels
4 oktober 2020

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Dankjewel Jacqueline voor de 5 sterren

Bianca
4 oktober 2020

Jammer dat de kroepoek hard wordt in doos. Verder was het weer heel lekker!

Reactie van Opa Pietje

Hoi Bianca, een stukje kroepoek hoort lekker bros te zijn en wie weet heb je per ongeluk een hard stukje er tussen gehad. Geen probleem, de volgende keer doen we er een handje extra bij ;-)

Sylwia
3 oktober 2020

Echt lekker๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Op tijd ๐Ÿ‘Œ

Reactie van Opa Pietje

Daar doen we het voor, super bedankt voor de review

Georgina Tuin
19 september 2020

-

Reactie van Opa Pietje

Georgina thanks girl

Inge Cruijsen
8 september 2020

Super lekkere broodjes weer ,goeie service! Onze huurders van Blokhutboot sturen we regel matig na jullie toe voor lunch of diner en we krijgen altijd goeie respons.

Reactie van Opa Pietje

Dag Inge, dat horen we graag. Bedankt ! en goede zaken met de blokhutboten

Jessica
6 september 2020

Super weer

Reactie van Opa Pietje

5 sterren van Jessica .. Thnks Girl :-)

Janneke
6 september 2020

Bezorger kwam lopend uit het dorp met als gevolg afgekoeld eten. Tussen de sla voelde je het zand knarsen, niet echt lekker.

Reactie van Opa Pietje

Dag Janneke, We hebben het even voor je nagekeken en onze bezorgster van afgelopen zaterdag was netjes op de scooter en heeft een klein stukje naar jullie woning in de Edelmanstraat moeten lopen. Het enigste wat we te voet doen bezorgen zijn bewoners en winkelier op het Mgr. Zwijsenplein. Van het zand in de sla vind ik niet fijn om te horen. Met grote zorg komt onze sla gewassen binnen bij de zaak dus dat nemen we zeker mee dat er blijkbaar iets tussen zat. Had ons anders even gebeld dan hadden we direct een vervangend gerecht kunnen brengen en hadden we er iets aan kunnen doen. Bedankt voor je review en graag tot ziens.

Mieke
26 augustus 2020

Keurig op tijd thuisbezorgd. En zag er verzorgd uit ! Een aanrader.

Reactie van Opa Pietje

Dat horen we graag Mieke.. tot de volgende keer dan maar

Kim
23 augustus 2020
Reactie van Opa Pietje

5 sterren van Kim, super bedankt

Marjo van malsen
23 augustus 2020

Hoi, ik had heet kiepke besteld en een snitsels, het eten was helaas bijna koud ๐Ÿ˜ฅde salade leek oud en zag er niet fris uit,er zat ook een hele rare smaak aan,normaal zit er een hele lekkere saladedressing op ,dat was nu ook niet, dat misten we ook. Het vlees hebben we opgewarmd en de salade weggegooid. Het smaakte allemaal niet zo vers. Dit zijn we ook niet gewend van jullie. De volgende keer halen we het gewoon bij jullie op, en hopen dan dat het goed is .

Reactie van Opa Pietje

Goedemiddag Marjo, Opa Pietje staat voor zijn kwaliteit en vooral bij iemand die voor de eerste keer via de app een bestelling plaatst moet het top zijn. Had ons direct gebeld want dan konden we direct schakelen en hadden we het kunnen beoordelen en oplossen met jullie gerechten. Nu kan ik er niks aan doen dan alleen via deze weg excuses te maken en hopelijk jullie een volgende keer tevreden weer te zien. Bedankt en graag tot ziens. P.s. de kwaliteit tussen bezorgen en afhalen is niet anders. Alleen bij bezorgen is het gerecht van hier naar de doorziek een paar minuten onderweg in de thermobox.

leoni klerx
21 augustus 2020

altijd super lekker en goed

Reactie van Opa Pietje

Kei goed om te horen hartstikke bedankt !!

Enrico
17 augustus 2020

Het was weer erg lekker. Super die carpaccioโ€™s van Tante Carpaccio. En nog eens een keer geweldige service geleverd.

Reactie van Opa Pietje

Hartelijk dank Enrico, gelukkig nog goed gekomen !

Jessica Manders
16 augustus 2020

Overzichtelijke website, waar makkelijk en snel besteld kan worden. Tijdstip van ophalen staat keurig vermeld. Eten zeer lekker en keurig ingepakt. Aanrader!

Reactie van Opa Pietje

Jessica Manders bedankt voor je leuke reactie op onze Website

Jochem
16 augustus 2020

Eten was super goed

Reactie van Opa Pietje

Hartstikke bedankt voor je review op de bestelsite van Opa Pietje. Graag tot een volgende keer

Mariena de Leeuw
12 augustus 2020

Hoi allemaal. Heerlijke mosterdsoep, lekker warm. Ook nog kommetje naar oma Huubke gebracht. Broodje carpaccio , kan geen ander broodje tegenop :) Hartelijke groetjes en sterkte met de warmte Mariena

Reactie van Opa Pietje

Mariena duimen omhoog voor jou ! dankjewel dankjewel

Dionne vd Berg
9 augustus 2020

Weer heerlijk gegeten ... Pokebowl, Salade Carpaccio en Pulled chicken!

Reactie van Opa Pietje

Hartstikke bedankt voor je review op de bestelsite van Opa Pietje. Graag tot een volgende keer

leoni klerx
7 augustus 2020

super goed en lekker

Reactie van Opa Pietje

Hartstikke bedankt voor je review op de bestelsite van Opa Pietje. Graag tot een volgende keer

Eline
6 augustus 2020

Weer erg goed gegeten. Mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Hartstikke bedankt voor je review op de bestelsite van Opa Pietje. Graag tot een volgende keer

vd Oord
3 augustus 2020

De soya, wasabi en stokjes waren vergeten bij de bestelling. Erg jammer want we waren onderweg dus het was niet heel handig! Andere keren dat we besteld hebben was het wel dik in orde!

Reactie van Opa Pietje

Dat is spijtig om te horen want dat zal niet expres gebeurd zijn. Bel ons hopelijk de volgende keer direct op, dan laten we alles vallen en lossen we het op. Opa Pietje staat voor kwaliteit en menselijke foutjes zijn soms onvermijdelijk, maar we willen altijd met een oplossing kunnen komen.

Marjo
25 juli 2020
Reactie van Opa Pietje

5 sterren van Marjo , hartelijk bedankt ๐Ÿ‘Œ

Regiobank kerkdriel
24 juli 2020
Reactie van Opa Pietje

Regiobank bedankt voor de recensie ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Annemieke
21 juli 2020

Weer heerlijk gegeten. Echt goede kwaliteit en goede porties voor wat je betaalt. Enige uitzondering daarop is de cheesecake. Twee stukjes besteld, dus 12,- betaald, maar wat je er voor krijgt vind ik echt weinig en niet heel speciaal. Zeker voor 12,- voor twee stukjes. De pokebowl (en frietjes) waren daarentegen echt onwijs lekker en een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Dag Annemiek, Op de cheesecake na toch heel goed dat je lekker hebt gegeten. Ik nodig je persoonlijk uit om toch nog een keer onze cheesecake bij Opa Pietje te komen eten want ik denk dat er iets mis is gegaan want dit mag je van Opa Pietje niet gewend zijn. Maak er zeker gebruik van en stuur ons even een berichtje

John
20 juli 2020

Bezorging precies op de afgesproken tijd en alles erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Top om te lezen John

Gos Grandia
15 juli 2020

Super lekker gegeten, lekker warm en snel geleverd topp service๐Ÿ’ช

Reactie van Opa Pietje

5 stars for the Gos

Jvo
14 juli 2020

Heerlijk eten en een makkelijke app!

Reactie van Opa Pietje

Jvo we zien je graag een volgende keer weer

Paul van twist
6 juli 2020

Lekker eten mooi op tijd gebracht Thanks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Beste Paul daar doen we het voor, graag tot een volgende bij Opa Pietje

William
4 juli 2020

T eten was goed en super lekker Het was weer uitstekende Truffel burger

Reactie van Opa Pietje

Thnks William. Tot de volgende keer bij Opa Pietje

Teun van Eeuwijk
3 juli 2020
Reactie van Opa Pietje

5 sterren bedankt hoor

Chantal
30 juni 2020
Reactie van Opa Pietje

Tot gauw bij Pietje. Goed dat het lekker was :-) daar doen we het voor

Astrid van der kammen
29 juni 2020
Reactie van Opa Pietje

5 sterren van Astrid, hartelijk bedankt

Marjolein
26 juni 2020

Het eten was weer erg lekker! Wel hadden we aangegeven de bestelling om 12:00 op te willen halen, we werden gebeld of het 12:15 mocht want dat kwam beter uit voor de keuken, is prima. Maar de bestelling was pas om 12:30 klaar. Ik snap wel dat het druk is tussen de middag maar nu moesten we haasten met opeten omdat we om 13:00 weer aan het werk moesten. Maar nogmaals, het eten was erg lekker!

Reactie van Opa Pietje

Goed om te horen, excuus als het wat langer heeft geduurd ivm de drukte. Graag tot de volgende keer ๐Ÿ’ช๐Ÿป

Wietske
22 juni 2020

Het was heerlijk. Heel erg bedank!

Reactie van Opa Pietje

Thnks Witske See you next time bij Opa Pietje

Vaida
19 juni 2020

was super lekker!

Reactie van Opa Pietje

Thnks Vaida voor je comment

Eveline
16 juni 2020

Lunch was wederom top!

Reactie van Opa Pietje

Goed om te horen Eveline ! Dankjewel ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Eline
15 juni 2020

Precies op tijd en lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Dag moeten we volhouden natuurlijk , dankjewel ๐Ÿ˜ป

Mathijs
14 juni 2020

Kleine bestelling gedaan in de avond, alles prima op tijd. Helaas was de sushi wel een teleurstelling; portie was erg klein vergeleken met het plaatje op de menukaart, en de smaak was onaangenaam. (blijkbaar betekent "crunchy sushi" gefrituurd)

Reactie van Opa Pietje

Hoi Mathijs .. bedankt voor je bericht. We hebben bewust chrunchy erbij staan bij het gerecht en die mag onze heerlijke sushi rol ook zeker genoemd worden. Alle porties zijn gelijk van gewicht en zoals je hem op de foto ziet zo is hij ook thuis op je bordje. Jammer dat jij dit niet zo ervaren hebt maar we horen graag je eerlijke mening. Tot een volgende keer

Jolanda
11 juni 2020

Al meerdere keren besteld! En iedere keer is het weer smullen! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

Reactie van Opa Pietje

Dankjewel Jolanda. Dan kom maar gauw nog een keertje smullen ;-)

Jessica
8 juni 2020

Was weer erg lekker zoals altijd. Ook weer snel geleverd. Super service!

Reactie van Opa Pietje

Zo hoort het Jessica. Bedankt voor je berichtje en graag tot gauw bij Opa Pietje

Joke
5 juni 2020

Super

Reactie van Opa Pietje

Bedankt Joke voor je berichtje

Sylvana
4 juni 2020

Eten was weer lekker. Goed warm en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Zo hoort het bij Opa Pietje. Blij dat jullie tevreden zijn ๐Ÿ’ช๐Ÿป

Jeroen Jansen
3 juni 2020

Het was weer lekker

Reactie van Opa Pietje

Klasse jeroen tot de volgende keer maar weer

Robbert okkerman
1 juni 2020
Reactie van Opa Pietje

Dankjewel Robbert voor de beoordeling, tot de volgende keer

Fam. Verharen
1 juni 2020

Heerlijk gegeten, een aanrader voor anderen. We bestellen binnenkort weer.

Reactie van Opa Pietje

Familie Verharen dat horen we graag. Graag tot de volgende keer maar weer

Marjo
1 juni 2020

Het was weer heerlijk, we hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Marjo bedankt voor je review :-)

Jeffrey
1 juni 2020

was heerlijk het eten zal rond kwart over 5 komen ze waren er om 5 uur super b

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Kijk is aan dat horen we graag Jeffrey. See you next time bij Opa Pietje

Vaida
1 juni 2020

Was super lekker! ๐Ÿ‘

Reactie van Opa Pietje

Goed bezig Vaida. Leuk om te horen

Edwin
31 mei 2020

Perfecte levering alles warm en zeer smakelijk. De kippensate was heerlijk met lekker satesaus.

Reactie van Opa Pietje

Klasse Edwin, goed om te horen. Hartelijk dank hoor

Margriet Verhofstadt
31 mei 2020

Heerlijk gegeten. Was iets aan de late kant maar vond ik geen probleem.

Reactie van Opa Pietje

Hoi Margriet bedankt voor je berichtje ๐Ÿ˜ƒ door de drukte kan het iets afwijken van je gevraagde tijd. We doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk na te streven.

An vd Heijden
28 mei 2020

Het was heerlijk en zo mooi op tijd. Heet kiepke is zo lekker

Reactie van Opa Pietje

Graag tot de volgende keer An bedankt voor je leuke berichtje

Inge Cruijsen
28 mei 2020

Weer heerlijk geluncht ga zo door! Heet kiepke was heerlijk. Jullie doen het super.

Reactie van Opa Pietje

Een klassiekertje vanaf de eerste dag. Die blijft er zeker in hoor ! Dankjewel ๐Ÿ˜Š

Rien van Malsen
27 mei 2020
Reactie van Opa Pietje

Bedankt Rien voor de 5 ๐ŸŒŸ

Duke
27 mei 2020

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Opa Pietje

Thnks Duke, see you next time ๐Ÿ˜Ž

Bjorn.
25 mei 2020

De ribbetjes vielen weer van het botje en smaakte zoals ik gewend ben van pietjes๐Ÿ‘ Was weer toppie Grt Bjorn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Bjorn zo hoort het ook ๐Ÿ’ช๐Ÿป Volgende week mogen we gelukkig weer open โ˜บ๏ธ

Dorota
25 mei 2020

Smaczne dobre jedzenie , wszystko smakowaล‚o wyล›mienicie, dokล‚adnie na czas jaki nam odpowiadaล‚ dowรณz do domu . Polecamy !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Pozdrowienia od dziadka Pietje i dziฤ™kujemy za zamรณwienie jedzenia od nas. dobrze to sล‚yszeฤ‡ smakowaล‚o En hopelijk goed geschreven ๐Ÿ˜‚

Ria vd Meijden
25 mei 2020

Was weer heerlijk. Nog thuisbezorgd ook. Hoe fijn is dat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.