Beoordelingen van Opa Pietje Kerkdriel

Recente recensies

5.0
Gerben Kiep
11 mei 2024

Steak tartare was heerlijk

Cor de Jong
11 april 2024

Top! aanrader

Reactie van Opa Pietje

Super om te horen Cor.. graag tot een volgende keer bij Opa Pietje

Kees
5 april 2024

Was weer ontzettend lekker!

Reactie van Opa Pietje

Heel fijn om te horen Kees.. Dan zien we je hopelijk snel weer een keer terug bij Opa Pietje!

fernando hol
1 april 2024

prima kwaliteit. hier 2 Hamburger menu's een sweet sparibs. en de kiphaasjes menu besteld. voortreffelijke kwaliteit afhaal eten. wel waren de dozen waar de Hamburgers in zaten overdreven groot. en is het aanbod iets beperkt voor afhaal. maar wat er is. heeft tot nu toe altijd meer dan prima gesmaakt. prima friet, Heerlijke dressing. bij de sparibs was de hoeveelheid een gok stond er niet bij maar was ruimschoots prima.

Reactie van Opa Pietje

Dag Fernando.. Hartelijk dank voor je fijne reactie op onze beoordeling site! Wij proberen onze beleving in het restaurant zo goed mogelijk over te dragen naar de thuis beleving. Je haalt tenslotte eten af en dan moet het net zo lekker smaken als dat je bij ons komt zitten. Ruime porties, een uitgebreid assortiment en kwaliteit, daar willen we voor staan! Tot ziens!!

Fernando
3 maart 2024

2x kiphaasjes besteld. Met friet en dressing. Dressing zeer goed. Kiphaasjes perfect bereid. Friet mocht iets minder zout en zachter gebakken mischien. Maar al met al een zeer smakelijke maaltijd van prima niveau, voor nauwelijks meer geld dan een kapsalon of een pizza bij een pizza zaak. Maar wel een veel hogere kwaliteits standaard.

Reactie van Opa Pietje

Beste Fernando, hartelijk dank voor je review op onze website. Hopelijk zien we je een volgende keer weer terug voor een lekkere Take Away bestelling voor thuis. Groetjes Opa Pietje!

Theo van Wanrooij
24 februari 2024

Was weer PIETJE pico bello

Reactie van Opa Pietje

Oh Valeriaaaaaa.. Altijd lekkere carpaccio voor jullie Theo, dankjewel

Frans
3 december 2023

Beste burgers in Kerkdriel

Reactie van Opa Pietje

Stiekem vinden wij dat ook dat ze dat zijn ;-) Alleen vinden wij het nog leuker als iemand anders dat even bevestigd in een recensie. Graag tot een volgende keer

Brien verkerk
7 augustus 2023

Super lekker weer

Reactie van Opa Pietje

Brien dat horen we graag, tot ziens bij Opa Pietje Kerkdriel

Kees
1 augustus 2023
Reactie van Opa Pietje

Hartelijk dank Kees voor 5 sterren

Van zoggel
25 juni 2023
Reactie van Opa Pietje

Super bedank voor de 5 sterren review op onze bestel website

Wendy Janssen
22 juni 2023

Heerlijke lunch!

Reactie van Opa Pietje

Kijk daar doen we het voor.. we zien je graag weer terug bij Opa Pietje Take Away

Marleen Ribbers
18 juni 2023

Heerlijk gegeten alles zoals besteld!

Reactie van Opa Pietje

5 sterren zijn we blij mee Marleen !

Theo van Wanrooij
13 juni 2023

De carpaccio smaakte weer "ouderwets" lekker.

Reactie van Opa Pietje

Goed om te horen Theo.. graag tot een volgende keer

Natalie van Zoggel
21 mei 2023
Reactie van Opa Pietje

Kijk is aan.. hier worden we bij van! Tot ziens zou ik zeggen ;-)

Sander
16 april 2023

Spare ribs aan de droge kant. Die glaze aflak blijft wel steeds lekker.

Reactie van Opa Pietje

Dag Sander we doen er de volgende keer even extra stuk bij want dit is niet wat je van ons gewend moet zijn. Dankjewel en tot de volgende keer!

Peter
8 april 2023

Erg lekker gegeten, de bestelling stond klaar op de afgesproken tijd.

Reactie van Opa Pietje

Goed om te horen Peter, graag tot de volgende keer weer

Marleen Ribbers
26 maart 2023

Heerlijk gegeten allemaal!

Reactie van Opa Pietje

Marleen bedankt voor de Review.. Tot ziens bij Opa Pietje of lekker thuis

Debby
13 februari 2023

De salade bij de spare ribs waren flauw, maar de carpaccio salade, friet, brood en spare ribs waren heerlijk. Graag volgende keer op het bakje vermelden welke spare ribs het zijn, we hadden namelijk twee verschillende smaken.

Reactie van Opa Pietje

Klopt helemaal.. excuus dat dit er niet op stond. De topping en lak verschillen van kleur en ingrediënten dus het verschil is goed te zien, maar wel een zeer bruikbare tip! Tot ziens en hartelijk dank

Suus
26 januari 2023
Reactie van Opa Pietje

5 likes terug voor Suus :-)

Gerrit en June Verkuil
26 januari 2023

Het geheel was lekkerder en gevarieerder dan we verwachtten.

Reactie van Opa Pietje

Vriendelijke bedankt Gerrit en June.. Tot ziens maar weer

Lizanne
14 januari 2023

Heel goed en netjes verzorgd Eten was heerlijk en goed warm en meer als voldoende prima service en makkelijk te bestellen

Reactie van Opa Pietje

Hoi Lizanne.. Kei leuk dat je ons een berichtje stuurt met 5 sterren. Graag tot een volgende keer!

Bas
4 januari 2023

Kwaliteit 👌

Reactie van Opa Pietje

Thumbs up voor Bas... hartstikke bedankt

Jolanda
14 november 2022

Heerlijk gegeten, zoals altijd! Klein minpuntje; er zat geen salade bij!

Reactie van Opa Pietje

Dag Jolanda.. had even gebeld dan was hij spoedig nagekomen. Een volgende keer doen we er iets extra's voor je bij. Tot ziens !

Thea
9 november 2022

Kei lekker en goeie kwaliteit!!!

Reactie van Opa Pietje

Thea hartelijk dank voor de review op onze bestelsite. Graag tot een volgende keer

Annemie
19 oktober 2022

Zoals altijd zag het er top uit!! En de smaak van de carpaccio is als vanouds geweldig

Reactie van Opa Pietje

Die ga je hopelijk nooit tegen eten.. Super bedankt

Martine Pompem
16 oktober 2022
Reactie van Opa Pietje

Martine bedankt voor het plaatsen van een review. Graag tot de volgende keer!

Gerrit Verkuil
21 september 2022

Het was dik voor mekaar.

Reactie van Opa Pietje

Bedankt Gerrit en graag tot ziens!

Mariena de Leeuw
18 september 2022

Het was weer heerlijk thuis eten met jullie maaltijden, alles was lekker warm en met smaak klaar gemaakt! Dankjewel weer. Hartelijke groetjes

Reactie van Opa Pietje

Mariena wat fijn om altijd jouw leuke reacties te lezen. Dat doet onze mensen in de keuken goed :-)

Kool
8 september 2022

Heerlijk!

Reactie van Opa Pietje

Goed om te lezen, we zien u graag nog een keer terug!

Anno Valentijn
28 juli 2022
Reactie van Opa Pietje

Thumbs up Anno

Jan van de Braak
5 juli 2022

Prima

Reactie van Opa Pietje

Bedankt Jan voor de 5 sterren

Willie Wolfs
3 juli 2022

Heerlijk gegeten.

Reactie van Opa Pietje

Willie we zien jullie graag de volgende keer weer, tot ziens!

Anja Huiskes
27 juni 2022

Super lieve mensen en heerlijk eten wij gaan er graag heen

Reactie van Opa Pietje

Gezellig blijven komen, wij zien jullie ook graag verschijnen :-)

Ad van Gessel
5 juni 2022
Reactie van Opa Pietje

Thumbs up Ad! Dankjewel

Marcel
4 juni 2022

Super goed verzorgd en hele royale proties

Reactie van Opa Pietje

Niks tekort komen;-) Bedankt voor uw reactie! Tot ziens

Eline
10 april 2022

Erg lekker en op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Juist Eline dat horen we graag. Tot de volgende keer en fijn dat het goed bevallen is.

Gera van Veen
10 maart 2022

Het was heerlijk! Thuis uit eten met ons gezin, een noodoplossing maar zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Opa Pietje

Dan zijn wij heel blij dat thuis uiteten goed bevallen is. Hopelijk tot snel weer bij Opa Pietje

Anno
6 maart 2022
Reactie van Opa Pietje

Anno hartelijk dank voor je review op onze bestel website. Graag tot de volgende keer

Willie Wolfs
20 februari 2022

Lunch heerlijk, alleen deze kon niet bezorgd worden rond lunchtijd.

Reactie van Opa Pietje

Dag Willie.. We kampen ook met een personeelstekort zoals zovelen dus dan moeten we wel eens beslissingen maken dat de bereiding voor de bezorging gaat zodat we toch de dienst kunnen aanbieden. Excuses en hopelijk tot de volgende keer

Tim
16 februari 2022

Heerlijk gegeten! Lekker bereid, mooie porties, vriendelijke service! Top!

Reactie van Opa Pietje

5 sterren van Tim doet Opa Pietje goed op deze mooie dag

sjef van dulmen
16 februari 2022

netjes op tijd ,zag er goed uit en was goed te eten .compliment

Reactie van Opa Pietje

Sjef vriendelijk bedankt voor je bericht en graag tot ziens bij Opa Pietje

Hans
11 februari 2022

Wederom een voortreffelijke maaltijd afgehaald. Ook qua timing perfect, klaar op de afgesproken tijd.

Reactie van Opa Pietje

Hans dit is wat we graag horen.. Graag tot ziens

Prince
8 februari 2022

We miste onze twister friet en de hamburgers klopten niet, smaak verder prima

Reactie van Opa Pietje

Hoi Familie Prince.. had ons aub direct even gebeld dan hadden we binnen 5 minuten geschakeld. Toch bedankt voor het bericht en graag de volgende keer echt even bellen naar ons

Diane vd ven
6 februari 2022
Reactie van Opa Pietje

5 sterren van Diane! In the pocket

Rudi
5 februari 2022

Alles goed ontvangen en het was heel lekker

Reactie van Opa Pietje

Rudi hartelijk dank.. Graag tot de volgende keer weer bij Opa Pietje

Van der Linden
2 februari 2022

Zoals altijd perfect! Heerlijke carpaccio rijk belegd met de meest verse producten! Echt een feestje om een broodje van Opa Pietje te eten!

Reactie van Opa Pietje

Hele leuke reactie! Bedankt en graag tot de volgende keer weer. Groetjes Team Opa Pietje

Alie
31 januari 2022

Het was weer heerlijk, de satésaus nóg lekkerder dan de vorige keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Britt is weer terug in de keuken Alie ;-) Denk nog Ietjes meer liefde eraan gegeven aan d'r eigen satesaus

Verhoeckx
27 januari 2022

Het was heerlijk zoals altijd, het nieuwe broodje Rib smaakte voortreffelijk

Reactie van Opa Pietje

De volgende keer doen we er een setje handschoentjes bij anders eet je je eigen vingers op erbij ;-) Dankjewel !!

Marcel Raemakers
17 januari 2022

Voor de eerste keer bij jullie besteld maar zeker geen spijt van. Het eten was prima en stond mooi op tijd klaar. Volgende keer hopelijk "gewoon" bij jullie op bezoek om te komen eten. De kaart zit er namelijk verleidelijk uit.

Reactie van Opa Pietje

En dan hebben we goed nieuws! Direct na de lockdown weer een vernieuwde menukaart 😋😋 Tot de volgende keer Marcel en bedankt namens Opa Pietje

Inge Cruijsen
16 januari 2022

Gister bestelling opgehaald, het was weer heerlijk, alleen 1 gerecht een hamburger menu zat er niet, ik had daar over gebeld en moest dit de volgende keer doorgeven als we weer een bestelling doen.

Reactie van Opa Pietje

Hoi Inge onze medewerker had hem per ongeluk in de verkeerde tas gedaan. Nogmaals excuses. Zoals aangegeven wilde we nog direct naar Heerewaarden rijden maar een extra burger de volgende keer was ook een optie. Bedankt en tot gauw weer bij Opa Pietje

Melissa
15 januari 2022

Super lekker gegeten! Kwamen het voorgerecht eerder brengen zodat we het hoofdgerecht daarna lekker warm konden opeten met een lekkere fles Hugo erbij. Goede service.👌

Reactie van Opa Pietje

Thnks Melissa 😎😎 dit horen we graag dat alles naar jullie zin is geweest. Graag tot de volgende keer

Peter Piels
15 januari 2022

alles was prima

Reactie van Opa Pietje

Peter hartelijk dank en graag tot de volgende keer maar weer 😃

Fernando
15 januari 2022

Jammer dat de krul friet gewone friet bleek. Verder prima op smaak en prima optijd.

Reactie van Opa Pietje

Dag Fernando.. bedankt voor je review! Had even direct gebeld want we hebben bezorgers continu rijden en die hadden makkelijk even een extra zakje af kunnen geven. Bedankt voor je bestelling

Alie en Christien
10 januari 2022

Wij vinden Opa Pietje geweldig en de bezorging sneller dan het licht ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Een nieuw record gevestigd zo te zien 🏎 dankjewel voor de mooie review 👍👍

Van Os
9 januari 2022

Makkelijk te bestellen, snelle bezorging en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Familie van Os we zijn blij dat jullie heerlijk gegeten hebben. En dan doen we er ook nog een mooi cadeautje voor papa erbij ;-)

Conny van der Kammen
8 januari 2022

Was weer heerlijk. Stond netjes op tijd klaar!!

Reactie van Opa Pietje

Conny zo hoort het. Super bedankt

Mariette
7 januari 2022
Reactie van Opa Pietje

5 sterren van Mariette.. Hartelijk dank!

Gaby Goesten
7 januari 2022

Alles was heerlijk

Reactie van Opa Pietje

Gaby bedankt voor het leuke berichtje. Tot snel weer

Ger De Leeuw
7 januari 2022

Voortreffelijk net zo lekker als in restaurant . Alles netjes apart verpakt vlees,friet,salade. Zelf afgehaald en naar Alem eten was nog goed warm in de verpakking. Helemaal Top !!

Reactie van Opa Pietje

Ger hartelijk dank voor de review en hopelijk snel weer een lekker wijntje drinken in de zaak bij ons

Monique
3 januari 2022
Reactie van Opa Pietje

Bedankt Monique voor de 4 sterren. Graag tot de volgende keer weer bij Opa Pietje

Jolanda
2 januari 2021

Het was weer heerlijk!!

Reactie van Opa Pietje

Hartelijk dank Jolanda voor het leuke berichtje op onze website. Tot ziens!

Van Oosterhout Michael
1 januari 2021

Was heerlijk vriendelijk personeel zeker een aanrader

Reactie van Opa Pietje

We kunnen het nieuwe jaar niet beter beginnen met zo'n leuke review! Bedankt Michael en tot ziens bij Opa Pietje

Helena
30 december 2021

Mijn man heeft heerlijk gegeten, ruime porties. De spareribs waren voortreffelijk

Reactie van Opa Pietje

De volgende keer geven we er een setje handschoentjes bij.. Anders eet hij per ongelijk zijn vingers erbij op :-)

Toine
30 december 2021

Hoe fijn is dat. Dat je gewoon lekker kan eten terwijl alles op slot zit. Even afhalen is tien keer beter dan zelf achter de potten staan.

Reactie van Opa Pietje

Achter de potten staan doen wij voor jullie.. Graag tot een volgende keer en bedankt!

Hans Rietveld
29 december 2021

Inmiddels voor de derde keer hier eten afgehaald, alle 3 de keren heerlijk. Niets op aan te merken!

Reactie van Opa Pietje

Super bedankt en dat horen we graag van jullie!

Aldo van Diesen
27 december 2021

Het eten was fantastisch en de voorgerechten en diner apart bezorgt dus was perfect op temperatuur.

Reactie van Opa Pietje

Aldo hartstikke bedankt! Graag tot een volgende keer en fijn dat jullie aan ons dachten tijdens de kerstdagen. Een goed uiteinde groetjes !

Swinkels
27 december 2021

Het was erg lekker. Porties erg ruim. Mogen wat ons betreft kleiner. Met een portie kun je met twee personen eten. We hadden veel over.

Reactie van Opa Pietje

Niks tekort gekomen in ieder geval. Dat horen we ook graag ;-) De volgende keer doen we wat minder in de bakjes. Bedankt voor de review en tot ziens

Mari van Gessel
26 december 2021

Hetgeen we besteld hadden was wederom van prima kwaliteit. We hebben heerlijk gegeten. Ook het feit dat de frietjes apart werden geleverd kwam de kwaliteit ten goede. Tenslotte was de bezorging keurig op tijd. Alles omvattend: complimenten voor de kok en de chauffeur!

Reactie van Opa Pietje

Mari dat doet ons goed om dit te lezen. Hartstikke bedankt en goed om te horen dat alles naar jullie zin was. Tot de volgende keer. Groetjes Team Opa Pietje

Erwin rovers
26 december 2021

Mooi op tijd , lekker gegeten , niks te weinig gehad

Reactie van Opa Pietje

Erwin 5 sterren ook voor jouw reactie. Dankjewel en tot ziens

Arno
22 december 2021

Botermals biefstukje, aanrader!

Reactie van Opa Pietje

Arno hartelijk dank voor je review! Graag tot de volgende keer BEDANKT !!

Wendy de gier
20 december 2021

Was allemaal super, zoveel sparring, kun je met 2 personen van eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

Niks te kort komen Wendy... Grote porties Ribs from the bone ;-)

Janneke van Breukelen
15 december 2021

Heb zojuist een mailtje gestuurd met onze opmerkingen. De buikspek en zalm waren heel lekker. We hebben heerlijk gegeten. Alleen misten we de coleslaw en de citroendillesaus bij de zalm. We vonden het een heel leuke ervaring, dank je wel. Vriendelijke groeten, Janneke van Breukelen

Reactie van Opa Pietje

Janneke de keuken is door de drukte het denk ik vergeten erbij te doen. Bij de volgende keer doen we er iets extra's van ons bij. Stuur ons anders even een berichtje, dan zend ik je een code toe die je kunt verzilveren.

Adrie
12 december 2021

Zoals altijd perfect Ga zo door

Reactie van Opa Pietje

Klasse adrie.. Hele fijne dagen en tot gauw bij Opa Pietje

Dennis van Hummel
11 december 2021

Bij het gerecht saté van de haas zat kroepoek en komkommer, dit volgende keer graag apart leveren. Nu was de komkommer warm en de kroepoek slap. Verders was het top en voor herhaling vatbaar.

Reactie van Opa Pietje

Een hele goede tip Dennis. Normaliter wordt dit toegepast maar met Take Away is het voornaam dat alles goed verpakt is. Voor de rest gelukkig hartstikke lekker en zien we je graag weer terug een volgende keer

Bianca van Rees
11 december 2021

Het was weer goed verzorgd.

Reactie van Opa Pietje

Dat horen we graag Biance. Hartelijk dank

M.Leerintveld
10 december 2021
Reactie van Opa Pietje

Zo te zien hebben we er een tevreden klant bij! Tot ziens bij Opa Pietje

Pauline
9 december 2021
Reactie van Opa Pietje

Pauline hartelijk dank voor het berichtje.. Graag een volgende keer bij Opa Pietje

Christel
21 november 2021

Op de afgesproken tijd bezorgd, het was goed warm en alles was zoals altijd weer heerlijk!

Reactie van Opa Pietje

Christel bedankt voor het berichtje. Graag tot de volgende keer weer

SuuS
14 november 2021

Tis altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Opa Pietje

De 400e review van Suus ! Thanks voor de 5 sterren...

Manon
22 oktober 2021
Reactie van Opa Pietje

Manon thnks voor 5 sterren. See you soon bij Opa Pietje!

Inge Cruijsen
13 oktober 2021

Mijn eerste broodje carpaccio na me zwangerschap was weer heerlijk! Super snelle service!

Reactie van Opa Pietje

Dan smaakt hij het allerlekkerst Inge ;-) Gefeliciteerd in ieder geval en tot de volgende keer

Rianda Bos
11 oktober 2021

Heerlijke lunch afgehaald! Alles was top.

Reactie van Opa Pietje

Zo hoort het Rianda. Graag tot ziens bij Opa Pietje

Ria
29 september 2021

Lekker gegeten

Reactie van Opa Pietje

Ria de volgende keer even de trap af lopen. Er zit 10 meter tussen Opa Pietje en jouw woning haha, BEDANKT voor de review

Rick van Dalen
26 september 2021

Heerlijk gegeten! Eten stond netjes klaar op de afgesproken tijd, en naar 20 minuten rijden nog steeds heerlijk warm eten!

Reactie van Opa Pietje

Dag Rick, vriendelijke bedankt voor de reactie. Goed om te horen dat het nog lekker warm was. Graag tot een volgende keer!

Marlou van Lieshout
11 september 2021

Attente en meegaande medewerkers en het eten was super lekker

Reactie van Opa Pietje

Marlou dat horen we zeer graag.. Tot ziens bij Opa :Pietje

Ben
4 september 2021
Reactie van Opa Pietje

Ben bestel je de volgende keer weer ? Bedankt voor je 5 sterren!

Van Maren
4 september 2021

Het was heerlijk!! Voor ons jammer dat we een stukje moeten rijden anders kwamen we vaker.

Reactie van Opa Pietje

Je kunt altijd nog een avondje weg plannen in ons Grand Café. Ook een aanrader ;-)

Jolanda
27 augustus 2021

Ons heet kiepke was HEERLIJK!!!😋

Reactie van Opa Pietje

Jolanda bedankt namens Opa Pietje

Gemma
25 augustus 2021

Wauw! Heerlijk gegeten. Jammer dat we wat verder weg wonen 😊

Reactie van Opa Pietje

Verhuizen naar Kerkdriel is altijd een goede keuze om nog dichter bij Opa Pietje te wonen ;-)

Theo van Wanrooij
12 augustus 2021

Top kwaliteit - smaak en service

Reactie van Opa Pietje

Theo bedankt en graag tot ziens

Nanda
27 juli 2021
Reactie van Opa Pietje

5 sterren van Nanda.. bedankt hoor

Marjavanbreemen@hotmail.nl
27 juli 2021

Hoofdgerechten waren prima. Pokebowl erg koud, alsof ie uit de koelkast kwam. Niet vers gemaakt. Nagerecht lekker fris, jammer van de mierzoete bolletjes erbij.

Reactie van Opa Pietje

Dag Marja, excuses namens ons als iets niet goed bevallen is. De bowls maken we vers en gaan als ze klaargemaakt worden direct naar de klant. Hopelijk tot een volgende keer

Kees van Baar
12 juli 2021

Wat een genot dat er zo lekker voor jou wordt gekookt!

Reactie van Opa Pietje

Kees tot ziens maar weer

Bianca van Rees
10 juli 2021

Top!

Reactie van Opa Pietje

Bianca hartelijk dank voor je reactie. Graag tot een volgende keer

Gerrit Verkuil
6 juli 2021

Lekker en op afgesproken tijd gereed.

Reactie van Opa Pietje

Bedankt Gerrit graag tot de volgende keer bij Opa Pietje

Annika van Aalst
4 juli 2021

Eerste keer lunch gehaald en erg goed geslaagd zeker een aanrader en het is meer als voldoende

Reactie van Opa Pietje

Annika dat horen we heel graag. Graag zien we je een volgende keer weer bij Opa Pietje

Henrietta
1 juli 2021

Mijn collega’s hebben geweldig gevonden de lunch! “Opa” carpaccio is echt een aanrader! Iedereen is dol op!

Reactie van Opa Pietje

Henrietta thnks ! We zien je snel een volgende keer weer. Dan maken wij weer lekker eten ;-)

Björn en Wendy
28 juni 2021

De burgers waren subliem. De american royaal een burger van de bovenste plank. Grt

Reactie van Opa Pietje

5 duimen voor jullie ! Dankjewel voor de 5 sterren. Groetjes Opa Pietje

John van Bergenhenegouwen
20 juni 2021

Genoten van een heerlijke lunch! Weer super verzorgd. Fijn ook dat de website is aangepast zodat er makkelijk te kiezen is voor afhalen.

Reactie van Opa Pietje

Dankjewel John.. graag tot de volgende keer op onze vernieuwde app 😊

Sanne
14 juni 2021
Reactie van Opa Pietje

De volgende keer komen we weer op jullie bootje bezorgen. Lekker eten op de maas met Opa Pietje. BEDANKT San