Address
5331 BE Kerkdriel
0418 - 640262
Bij elke bestede € 10,00 spaart u 1 punt.
Bij 20 punten krijgt u 10% korting!
Ideal of Contant. Cadeaubonnen niet in te leveren voor Take-Away
Download onze app voor Android en iOS en bestel sneller en eenvoudiger!
Scroll naar beneden om onze menukaart te bekijken en direct te bestellen!
Na 490 beoordelingen geven onze klanten ons 5 sterren. Bestel en ervaar het zelf!
Meld u aan voor de nieuwsbrief voor unieke kortingen en acties!
The website of Opa Pietje is currently closed.
Vers gemaakte soep voor 3 a 4 personen.
Afgegarneerd met room,en knapperige lente-ui.
Vers gemaakte soep voor 3 a 4 personen.
Afgemaakt met knapperige lente-ui en gebakken spekjes.
De luxe maaltijdsalades maken we royaal op in onze Salade Bowls. De salade carpaccio is afgemaakt met truffelmayonaise of pesto, olijfjes, gebakken spekjes en vers geraspte Drielse ouwe kaas.
Onze vissalade is rijkelijk gevuld met tonijnsalade, gerookte zalm en torpedo garnalen. In de salade doen we naast tomaatjes en komkommer ook wakame, furikake en een heerlijk honing mosterdsausje.
Gebakken kippenhaasjes met tomaatjes, komkommer, Parmezaanse kaas, ei, Pietjes rauwkost en turpbrood croutons.
Deze smaakvolle salade creatie combineert romige burrata uit de Puglia streek met de delicate zouten tonen van prosciutto di Parma ham. Frisse salade en groentes met een zachte balsamico dressing en verse pesto.
Een vers afgebakken turpbol die je zelf thuis aansnijd. Inclusief een bakje aioli en kruidenboter.
Maar liefst 100 gram dun gesneden, top kwaliteit ossenhaas. Onze klassieker kenmerkt zich met onze truffelmayonaise, krullen Drielse Ouwe kaas, versgebakken spekjes en olijfjes.
Maar liefst 100 gram dun gesneden, top kwaliteit ossenhaas. Afgegarneerd met Parmezaanse kaas, basilicum pesto, rucola, olijven en olijfolie van Opa Pietje
Deze Spaanse rauwe ham biedt een rijke en krachtige smaakervaring. De verfijnde delicatesse smaakt het best wanneer hij flinterdun en vers voor je wordt gesneden.
Deze Italiaanse ham van topkwaliteit heeft een verfijnd, delicate smaak en is een perfecte keuze om de avond mee te beginnen, zeker wanneer hij flinterdun wordt gesneden.
Oosters gemarineerde plakjes biefstuk van het “Bommelerwaards rund” geserveerd met krokante knoflookstukjes, sesamzaadjes, bosui en garlic cress. Heerlijk in combinatie met een Japans ponzu sausje.
Deze Aziatische kleine bites zijn zeer populair in de Japanse keuken. Zes stuks, in drie verschillende varianten met de smaken rund, kip en eend. Met bijbehorende dip.
Culinaire smaakcombinaties van de allerbeste mini-croquetjes van de Amsterdamse patisserie Holtkamp. Proef de smaken black angus rundvlees, saté ayam, garnaal en oude kaas.
De klassieke smaak met een moderne twist. Japanse omelet met wakame en surimi gemaakt van duurzaam gevangen Alaska pollak.
Krokante kippenvleugels, direct uit de Josper BBQ en omhuld met onze sticky sweet sauce. Afgemaakt met een topping van sesam en verse lente-ui
Verse frieten met mayonaise
* 2 personen zak
Verse frieten met mayonaise
* 4 personen zak
Gemarineerde krulfrieten met truffelmayonaise.
* 2 personen zak
Gemarineerde krulfrieten met truffelmayonaise.
* 2 personen zak
❗ Bij elk hoofdgerecht krijg je gratis frieten, mayonaise, groentegarnituur en Pietjes salade ❗
The best burger in town! Full loaded brioche bun met 200 gram runderburger, sweet pickles, Irish cheddar, tomaat, gekarameliseerde ui, crispy bacon en bbq saus.
🔥 FROM THE JOSPER HOUTSKOOLOVEN🔥
The best ribs in town! Geheel op smaak gebracht met onze eigen rub om vervolgens afgelakt te worden met een classic sweet saus.
🔥 FROM THE JOSPER HOUTSKOOLOVEN🔥
The best ribs in town! Geheel op smaak gebracht met onze eigen rub om vervolgens afgelakt te worden met een hot 'n spicy saus.
🔥 FROM THE JOSPER HOUTSKOOLOVEN🔥
Maar liefst +/- 750 gram dikbevleesde ribs van de buikzijde. The best ribs in town! Net voordat ze uitgeserveerd worden krijgen ze nog een likki lakki behandeling in de smaak garlic/knoflook
🔥 FROM THE JOSPER HOUTSKOOLOVEN🔥
Botermalse puntjes op hoog vuur gebakken met gewokte groenten in de teriyaki saus. Afgegarneerd met sesam en knapperige lente-ui.
Een vers gepaneerde varkensschnitzel in een ruim van ons eigen Turpbrood. Knapperig gebakken en geserveerd met een compote van cranberry en gegrilde citroen.
Pasta met ossenhaas, knoflook en truffelsaus. Het geheel garneren we af met Parmezaanse kaas en verse kruiden
❗ Bij elk hoofdgerecht krijg je gratis frieten, mayonaise, groentegarnituur en Pietjes salade ❗
Het geheime sausje van de chef maakt deze gamba's onweerstaanbaar. Geserveerd met een verse snee Turpbrood om te dippen in dit verrukkelijke sausje.
Geniet van onze perfect gegrilde tonijn steak op een bedje van noodles, paksoi en taugé. Een twist van sojalak, sesam en nori zorgen voor de unieke umami smaak.
Sappige coquilles en gamba's met pasta, samengebracht met het befaamde sausje van Chef Britt
❗ Bij elk hoofdgerecht krijg je gratis frieten, mayonaise, groentegarnituur en Pietjes salade ❗
Vegetarischee burger van rode biet en soja op een geglaceerde brioche-bun met sweet pickle, gesmolten Irish cheddar, tomaat en BBQ saus
Een ovenschotel met spinazie, courgette, champignons, tomaat, ricotta en mozzarella kaas. Afgegarneerd met frisse rucola en geraspte parmezaanse kaas.
Verse frietjes met mayonaise.
Snack poppetje met frikandel, kipnugget en gehaktballetje.
Verse frietjes met mayonaise.
Twee gefrituurde kippenhaasjes.
Verse frietjes met mayonaise.
Frikandel.
We use cookies to ensure you get the best experience on our website. In addition, we use third-party cookies for analytics, marketing, personalized advertising, and to enhance our services. You can choose to decline or accept the use of third-party cookies for analytics, marketing, and personalized advertising. More information about the use of cookies can be found in our privacy policy.