Beoordelingen van Opa Pietje Kerkdriel

Recente recensies van Opa Pietje Kerkdriel

5 sterren na 202 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Reactie van Opa Pietje:Bedankt Joke voor je berichtje

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker. Goed warm en mooi op tijd bezorgd

Reactie van Opa Pietje:Zo hoort het bij Opa Pietje. Blij dat jullie tevreden zijn ๐Ÿ’ช๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker

Reactie van Opa Pietje:Klasse jeroen tot de volgende keer maar weer

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Dankjewel Robbert voor de beoordeling, tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, een aanrader voor anderen. We bestellen binnenkort weer.

Reactie van Opa Pietje:Familie Verharen dat horen we graag. Graag tot de volgende keer maar weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, we hebben genoten

Reactie van Opa Pietje:Marjo bedankt voor je review :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk het eten zal rond kwart over 5 komen ze waren er om 5 uur super b

Reactie van Opa Pietje:Kijk is aan dat horen we graag Jeffrey. See you next time bij Opa Pietje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker! ๐Ÿ‘

Reactie van Opa Pietje:Goed bezig Vaida. Leuk om te horen

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte levering alles warm en zeer smakelijk. De kippensate was heerlijk met lekker satesaus.

Reactie van Opa Pietje:Klasse Edwin, goed om te horen. Hartelijk dank hoor

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Was iets aan de late kant maar vond ik geen probleem.

Reactie van Opa Pietje:Hoi Margriet bedankt voor je berichtje ๐Ÿ˜ƒ door de drukte kan het iets afwijken van je gevraagde tijd. We doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk na te streven.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en zo mooi op tijd. Heet kiepke is zo lekker

Reactie van Opa Pietje:Graag tot de volgende keer An bedankt voor je leuke berichtje

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk geluncht ga zo door! Heet kiepke was heerlijk. Jullie doen het super.

Reactie van Opa Pietje:Een klassiekertje vanaf de eerste dag. Die blijft er zeker in hoor ! Dankjewel ๐Ÿ˜Š

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Bedankt Rien voor de 5 ๐ŸŒŸ

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Opa Pietje:Thnks Duke, see you next time ๐Ÿ˜Ž

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ribbetjes vielen weer van het botje en smaakte zoals ik gewend ben van pietjes๐Ÿ‘ Was weer toppie Grt Bjorn.

Reactie van Opa Pietje:Bjorn zo hoort het ook ๐Ÿ’ช๐Ÿป Volgende week mogen we gelukkig weer open โ˜บ๏ธ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaczne dobre jedzenie , wszystko smakowaล‚o wyล›mienicie, dokล‚adnie na czas jaki nam odpowiadaล‚ dowรณz do domu . Polecamy !

Reactie van Opa Pietje:Pozdrowienia od dziadka Pietje i dziฤ™kujemy za zamรณwienie jedzenia od nas. dobrze to sล‚yszeฤ‡ smakowaล‚o En hopelijk goed geschreven ๐Ÿ˜‚

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Nog thuisbezorgd ook. Hoe fijn is dat.

Reactie van Opa Pietje:Ria bedankt en graag tot een volgende keer bij Opa Pietje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Het eten was heerlijk en nog goed warm.

Reactie van Opa Pietje:Eline helemaal top om te horen ๐Ÿ˜

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer afgehaald, de ossenhaas was perfect, maar verast door de lekkere sushi.

Reactie van Opa Pietje:Bedankt Adrie ! We doen maar een paar Japanse streetfood gerechtjes maar die paar dingen moeten top zijn. Tot de volgende keer

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw heerlijk gegeten! Bedankt voor de attentie:)!

Reactie van Opa Pietje:Vincent we zijn blij dat je bij ons besteld hebt. We zien je graag een volgende keer terug

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top!!

Reactie van Opa Pietje:Georgina toppertjeeeee

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Gilbert bedankt voor 5 โญ๏ธ voor Opa Pietje

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, lekkere malse ossenhaas. Toetjes zijn ook zeker aan te raden.

Reactie van Opa Pietje:Graag tot de volgende keer William ๐Ÿค›๐Ÿค›

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima ! Heerlijk gegeten

Reactie van Opa Pietje:Graag tot de volgende keer bij Opa Pietje

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Heerlijk eten. Aanrader.

Reactie van Opa Pietje:Natasja dat horen wij graag ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was supet

Reactie van Opa Pietje:An bedankt voor 5 sterren โญ๏ธ

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top

Reactie van Opa Pietje:Goed om te horen Elly , hartstikke bedankt

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Angelique ๐ŸŒŸx5 dankjewel hoor ๐Ÿ’ช๐Ÿป

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het Was heerlijk

Reactie van Opa Pietje:Anoeska graag tot de volgende keer hartelijk dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en goed warm bezorgd, stevige porties en uitstekend bereid. Mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste bestelling.

Reactie van Opa Pietje:Mathijs die houden we erin ! Bedankt voor dit mooie bericht op onze pagina ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hรฉรฉrlijk gegeten van Opa Pietje! In deze gekke dagen kiezen wij toch niet snel voor take-away of bezorging, dus dit was de eerste keer. Maar wat was het lekker!! Kwaliteit staat altijd hoog bij Opa Pietje. En dat is nu ook onverminderd zo. Tot en met de verpakking van het diner is de verzorging top geregeld. Dikke duim omhoog!! We gaan dit binnenkort zeker weer herhalen. โ˜€๏ธ๐ŸŽ‰

Reactie van Opa Pietje:Tamara en Roeland wat een leuk compliment. Ben blij dat het gesmaakt heeft en jullie lekker gesmuld hebben. Groetjes van Opa Pietje ๐Ÿ˜š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Wij hebben gisteren besteld en opgehaald. Zag er zeer verzorgd uit en smaakte uitstekend!!

Reactie van Opa Pietje:Basselien bedankt voor dit leuke bericht, graag tot een volgende keer bij Opa Pietje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kleine verbeterpunt voor de pokebowl, rijst moet iets meer garen. Verder lekker verse ingredienten en lekkere wasabi mayonaise

Reactie van Opa Pietje:We geven deze tip door aan de keuken want als je je eigen gaat bemoeien met de Japanse keuken moet dat ook 100 punten zijn . Dankjewel voor je bericht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super super lekker . Heerlijk ervan gesmuld ๐Ÿ˜‹

Reactie van Opa Pietje:Bedankt voor je recensie Jannie โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en bezorging prima.

Reactie van Opa Pietje:Ria daar doen we het voor ๐Ÿ‘

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van mijn verjaardagsmenu, compleet met sushi als vooraf. Verrast door felicitatie op de verpakking met flesje wijn met sisser! T maakt mijn verjaardag bijzonder in deze toch rare tijd!!!

Reactie van Opa Pietje:Toch nog feest in de Lagehof ! Bedankt Jacqueline voor dit mooie compliment en graag tot de volgende keer op het terras in Turp ๐Ÿ‘

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Lekker gegeten Lisanne ! Dankjewel ๐Ÿ™

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Sanne is the best ๐Ÿ˜˜

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ๐Ÿคค en mooie stevige verpakking materiaal ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Reactie van Opa Pietje:Chantal bedankt voor je 5 sterren ๐ŸŒŸ

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Goede kwaliteit, zoals we gewend zijn van Opa Pietje

Reactie van Opa Pietje:Frenk we blijven er alles aan doen om de kwaliteit ook na 5 jaar top te houden , bedankt !

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en binnen 20 min was ons eten er al. We hebben genoten van onze kippedij-satรฉ en varkens-satรฉ! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Opa Pietje:Jolanda daar houden we je aan ๐Ÿ˜„ dankjewel voor je leuke review

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Dankjewel Liza ๐Ÿ˜

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat veels te veel saus in was in de rauwkost gelopen en veel friet lag in de terriyakisaus De buitenkant van de bakken zat ook onder en het vlees was lauw en sommige stukken weer taai

Reactie van Opa Pietje:Goedenavond Willeke. Jammer van deze recensie achteraf als we een eerlijke kans hadden gekregen. We hebben jou direct nog opgebeld om een nieuw ossenhaas gerecht aan te bieden en vervolgens horen we van je dat je geen ossenhaas puntjes lust. Het had dus voor de bestelling al 100% kunnen zijn. Je gaf ook aan doe maar iets anders eten maar we bieden het vervangende aan. We kunnen in deze situatie niet meer oplossen dan dit en hopelijk maak je hier gebruik van. We willen tevreden klanten houden bij Opa Pietje die juiste keuzes maken en tevens moet het ook van ons uit top zijn ๐Ÿ‘

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en op tijd.

Reactie van Opa Pietje:Adri heel goed om te horen, dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:5 sterren van Willemien ! Dat verdiend een dikke duim terug.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker

Reactie van Opa Pietje:Bedankt voor je leuke recensie op onze website

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien gaatjes in de maaltijddozen prikken dat de warme damp eruit kan

Reactie van Opa Pietje:Goedemiddag, We hebben bewust voor Suikerriet gekozen. Een duurdere maaltijdbox in aanschaf maar zeer duurzaam en ook perfect voor de temperatuur bewaking van het gerecht. Als je er gaatjes in zou prikken doet dat af aan de kwaliteit. Toch bedankt voor het meedenken en dit bericht. Mvg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en duidelijk bestelling kunnen plaatsen, op aangegeven tijd klaar en het smaakte uitstekend. TIP: 1 van de 3 maaltijden was vega, maar dit was niet duidelijk aan verpakking te zien. Dus moesten alle maaltijden opengemaakt worden en de broodjes worden geopend om te zien welke burger er vega was. Zet met stift een V op de verpakking van de vegamaaltijd.

Reactie van Opa Pietje:Henny ik vind dit een hele goede tip ! Een kleine sticker of een V op de doos is makkelijker bij het aanvallen ;-) Bedankt en graag tot ziens

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Het eten is van goede kwaliteit en goed warm. Keurig op tijd bezorgd. Ik had gevraagd om een verjaardagswens op de verpakking te schrijven. Kreeg er zelfs een vuurwerk bij. Super leuk.

Reactie van Opa Pietje:Dan kunnen we toch een beetje feest bij je thuis bezorgen :-) Leuk Sylvana bedankt !

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Spare ribs waren niet zo als gewend was , heel eerlijk als ze zo de eerste keer waren had ik die waarschijnlijk niet meer voor n tweede keer genomen.

Reactie van Opa Pietje:Dag Sander, dat vinden we niet fijn om te horen aangezien je vaak bij ons eten komt halen. Had ons even de kans gegeven als je portie niet naar behoren was om een nieuwe direct voor je te fixen. Dan hadden we hem met liefde en plezier bij je bezorgd en waren we jouw recensie voor geweest. Toch bedankt en graag tot de volgende keer.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten het was perfect!!

Reactie van Opa Pietje:Jochem hartstikke bedankt voor je leuke bericht op onze site

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker warm

Reactie van Opa Pietje:Zo hoort het ook :-) dankuwel

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer super

Reactie van Opa Pietje:William dat is goed om te horen, hartelijk dank

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Opa Pietje:Tot de volgende keer Gilbert !

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

Reactie van Opa Pietje:Goed om te horen Jolanda ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon goed en lekker

Reactie van Opa Pietje:๐Ÿ‘ dankjewel voor je leuke berichtje Marie Jose

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Bedankt voor de recensie Connie

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. We hadden alle 3 een ander broodje en hebben heerlijk geluncht. Toch een beetje bevrijdingsdag gevoel. Ook complimenten voor de vriendelijke bezorgster. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Reactie van Opa Pietje:Dan gaan we dat zeker aan haar doorgeven, hartelijk dank

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als op locatie, miste alleen vriendelijke bediening en gezellige ambiance van Opa Pietje! Even sneakpeak gehad van verbouwing, super tof! Nu snel lockdown opheffen en weer ouderwets knallen!

Reactie van Opa Pietje:Daar gaan we voor Jesse.. Bedankt en tot gauw :-)

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

binnen korte tijd bestelling klaar en zag er netjes en verzorgd uit, prima eten alleen GEEN bezorging in Alem

Reactie van Opa Pietje:Wie weet in de toekomst Adri. Voor nu hebben we ons handen vol gelukkig aan het huidige postcode gebied en kunnen al onze medewerkers 100% gezond en met volle inzet hun werk doen. We doen wat we aankunnen en waar de capaciteit en mankracht ligt. We staan achter onze kwaliteit zowel voor, tijdens en na de Corona periode. We doen ons best en wie weet ooit.. we zijn druk met van alles bezig. Bedankt voor je berichtje in ieder geval en tot gauw ๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanuit rosmalen hier speciaal naartoe gereden omdat we nergens biefstuk konden afhalen. De kwaliteit was verrassend goed. Heerlijke malse biefstuk met lekkere salade en verse frietjes!! Voor herhaling vatbaar

Reactie van Opa Pietje:Zo Nini goed bezig ! Ik ben benieuwd of alles nog goed warm was bij aankomst thuis aangezien het gerecht toch een tijdje onderweg is. Bedankt voor je bericht en graag tot de volgende keer.. wie weet in Rosmalen ๐Ÿคซ๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en de Bastogne parfait is de beste!!

Reactie van Opa Pietje:Een dikke bastogne kus van Opa Pietje voor Vera ๐Ÿ˜˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Dankjewel Verhoeven voor je recensie ๐Ÿคœ๐Ÿป๐Ÿคœ๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten. Super bezorging vooral melding dat ze onderweg zijn. Heb je tijd om zelf een drankje in te schenken en tafel te dekken SUPER

Reactie van Opa Pietje:Dankjewel ! Zoals het hoort dankjewel ๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Bedankt voor je bericht ๐Ÿ’ช๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en zag er goed uit . Wij vonden alleen dat er wat meer rauwkost en friet had bij gemogen .

Reactie van Opa Pietje:Dag Nico de volgende keer doen we een schepje extra bovenop de standaard porties ๐Ÿค› dank voor je bericht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, duidelijk met zorg gemaakt. Het had zeker warmer mogen zijn maar misschien zaten we achteraan de route.

Reactie van Opa Pietje:Hoi Marjan bedankt voor je recensie, excuus als het niet warm genoeg geweest is. Het gaat heet direct erin en vervolgens zsm in de auto. Hierin vervoeren we ook nog d.m.v. thermoboxen dus optimaal temperatuur controle. Hopelijk tot de volgende keer

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Top ga zo door

Reactie van Opa Pietje:Dankjewel dankjewel ;-)

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten! Echt om je vingers van af te likken! Een echte aanrader!!!

Reactie van Opa Pietje:Familie Duijts hartelijk dank voor de leuke recensie ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben jullie het goed voor elkaar, duidelijke bestel site, heerlijk eten! Jullie doen het super! Ik stuur regelmatig Blokhutboot huurders van ons na jullie via de haven om eten af te halen. www.blokhutboot.nl

Reactie van Opa Pietje:Dag Inge, wat fijn om dit te lezen, daar doen we het voor. Leuk ook dat je aan ons denkt met het doorverwijzen. Opa Pietje is bezig met zijn vernieuwde Website waarop we ook "Lokale Toppers" vermelden en wat er te doen is in de regio. Zeker ook iets voor jullie mooie onderneming Blokhutboot die we er zeker bij gaan zetten. Hopelijk tot gauw bij Opa Pietje dan pakken we een keer een bakje koffie samen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een Driele boeren schnitzel besteld en gevraagd of ze ook 1 schnitzel naturel hadden we hebben in totaal maar 1 schnitzel gehad

Reactie van Opa Pietje:Hoi Jeroen we hebben je bestelling teruggekeken en daar staat het in de opmerkingen bij getypt. Bij de bestelling zelf niet dus ik denk dat daar de verwarring zit. Wij krijgen op ons systeem datgene binnen wat je daadwerkelijk aangeklikt hebt en afgerekend. Had even direct gebeld dan hadden we er zsm een naar de brouwerstraat gebracht. Bedankt en tot gauw Groetjes Opa Pietje

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onszelf in coronatijd verwend met een heerlijke (thuisbezorgd) maaltijd van Opa Pietje. Zoals altijd was het weer smullen!

Reactie van Opa Pietje:Oma heeft lekker zitten genieten zo te zien. Top dankjewel hoor

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere broodjes, zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Opa Pietje:Iris dat is afgesproken ! bedankt namens ons

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Halina de 5 sterren in de pocket

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk!

Reactie van Opa Pietje:Theunissen duimpje omhoog voor jou

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben online bestelling geplaatst, deze werd keurig op afgesproken tijdstip bezorgd. Alles was warm en netjes verpakt. Aanrader!

Reactie van Opa Pietje:RSD Autoschade bedankt voor deze review ! Goede zaken ook en graag tot de volgende keer

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, op tijd bezorgd, alleen was niet erg warm!

Reactie van Opa Pietje:Excuus als er iets niet perfect warm is geweest. We doen er alles aan om dit voor elkaar te krijgen, ook achter in Hoenzadriel. Je mag gerust bellen de volgende keer want dan komen we binnen no time met een vervangend gerechtje ;)

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Opa Pietje:Kerensa bedankt voor je berichtje

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd en heeeeeerlijk.

Reactie van Opa Pietje:Adri bedankt voor dit leuke bericht en graag tot de volgende keer

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

alles supee lekker

Reactie van Opa Pietje:Leoni deze berichten vinden we leuk en doen we het voor. Bedankt en tot ziens !

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed warm en heerlijk , Spareribs waren Supermals , satรฉ ook super

Reactie van Opa Pietje:Erwin bedankt voor de comment. Tot de volgende keer hopelijk bij Opa Pietje

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goede kwaliteit producten, echt een DIKKE AANRADER!

Reactie van Opa Pietje:Mientje bedankt voor je lieve reactie tot de volgende keer ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Dankjewel voor je recensie Edwin van Oost

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Dankjewel voor je recensie Daphne

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. En heel netjes verzorgt. En heerlijk.

Reactie van Opa Pietje:Peter Mooring we zien je graag geen volgende keer weer, dankjewel namens Opa Pietje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Linda Piels helemaal goed dankjewel hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! En de kidsboxen zijn een hele mooie aanvulling, scheelt mij weer een ritje Rosmalen. Ze vonden het zelfs lekkerder & leuker dan de gele M ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘

Reactie van Opa Pietje:Wie weet staat een grote O op zo'n paal ook wel mooi op het plein ;-) Bedankt Fam te Voert

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Snelle en goede bezorging!

Reactie van Opa Pietje:Suzanne bedankt voor je recensie

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Verreweg de beste in kwaliteit en bezorging.

Reactie van Opa Pietje:Kijk in de pocket ;-) Dankjewel

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en lekker warm

Reactie van Opa Pietje:Mar super bedankt hoor

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer tip top verzorgd. En weer zeer lekker. Thx weer opa๐Ÿ‘

Reactie van Opa Pietje:Bjorn alle goeds en tot gauw jongen

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, echt een aanrader

Reactie van Opa Pietje:Lieke hartelijk dank voor de leuke recensie. dankjewel

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was Heerlijk!!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Reactie van Opa Pietje:Mariska bedankt voor je berichtje

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Reactie van Opa Pietje:Twan bedankt voor je reactie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En nu zeker een lunch van Pietje tijdens het thuiswerken ! Top kwaliteit .

Reactie van Opa Pietje:Dat maakt het thuis werken net even wat leuker he ;-)

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hot spareribs en satรฉ van de haas besteld. Netjes op tijd afgehaald. Absolute aanrader. Heb inmiddels de oranje lunch box ook besteld (Koningsdag) Super leuk initiatief. Gewoon 'n keer bestellen bij Opa Pietje. Zeer gemakkelijk via de site

Reactie van Opa Pietje:Kijk weer een tevreden klant ๐Ÿ‘ goed om te horen Don en bedankt voor je recensie ๐Ÿคœ๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van een heerlijk broodje zalm! Zeker een aanrader. Maakt niet uit wat je neemt, het is er altijd goed! Service is goed en de bezorging op tijd.

Reactie van Opa Pietje:Annerieke super bedankt voor je leuke berichtje. Graag tot de volgende keer

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Thnks Chantal ๐ŸŒŸ

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top 15 min eerder bezorgd dan exacte bezorgtijd ik raad opa pietje aan iedereen aan

Reactie van Opa Pietje:We proberen alles op tijd te bezorgen. Zelfs met de weekend drukte doen we er alles aan om ieders op tijd te laten eten. Elke dag weer een uitdaging ๐Ÿ˜€

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

Reactie van Opa Pietje:Dankjewel ๐Ÿ’ช๐Ÿป Bedankt voor je bericht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was minder dan de vorige keer, dat was jammer.

Reactie van Opa Pietje:Bedankt voor je recensie William ! Ik zie dat je twee Pietjes burgers had besteld. We horen graag wat er nog beter aan kon dan kunnen we dat verbeteren ๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ook nog lekker warm, wij hebben er van genoten, voor herhaling vatbaar, maar dan kiezen we natuurlijk wel een ander menu

Reactie van Opa Pietje:Genoeg keus Marjo en we blijven stinkend ons best doen elke dag ๐Ÿ’ช๐Ÿป

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Was voor ons de 1e keer maar ruim voldoende, en gaan we zeker meer doen!!

Reactie van Opa Pietje:Heel goed om te horen bedankt hoor ๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, goede kwaliteit. Voor herhaling vatbar

Reactie van Opa Pietje:Tot de volgende keer Martijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer hรฉรฉrlijk. Kwaliteit is altijd top!

Reactie van Opa Pietje:Jannie super bedankt ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk eten, Sparibs super mals!

Reactie van Opa Pietje:Van het botje ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป Bedankt voor je bericht

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken! Op tijd bezorgd en echt heerlijk!!

Reactie van Opa Pietje:Willemien heel fijn om te horen , tot de volgende keer

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, echt super!

Reactie van Opa Pietje:Dankjewel Harry ๐Ÿ’ช๐Ÿป

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service heel goed. Mijn ouders waren zeer verrast en hebben heerlijk genoten van jullie gerechten.

Reactie van Opa Pietje:Ze waren ook heel blij toen we het kwamen brengen bij ze ! Leuk om te horen

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd! Top service!

Reactie van Opa Pietje:Hartstikke bedankt voor je recensie op onze website. Tot de volgende keer Marthe

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en wat een super service. Mooi op tijd geleverd. En de app werkt fijn. Je krijgt netjes per mail te weten wanneer er bezorgd wordt

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, voldoende en precies op tijd. Geweldig.

Reactie van Opa Pietje:Adri, Hartstikke bedankt voor je recensie op onze website. Tot de volgende keer

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima vlees en service.

Reactie van Opa Pietje:Hartstikke bedankt voor je recensie op onze website. Tot de volgende keer

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Zeker meer bestellen

Reactie van Opa Pietje:Graag tot de volgende keer dan ! ;-)

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals we gewend zijn gewoon goed en op tijd afgeleverd Groet Gerard / Thea

Reactie van Opa Pietje:Hartstikke bedankt voor je recensie op onze website. Tot de volgende keer

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

te weinig frietjes erbij maar de rest was heerlijk

Reactie van Opa Pietje:Bedankt voor je recensie Connie :-) De volgende keer geef maar een belletje want we komen graag een puntzakje bij brengen als je het te weinig vind.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdstip brengen was zoals aangegeven en het eten was heerlijk zoals altijd

Reactie van Opa Pietje:Kijk daar doen we het voor ! Dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker, goed warm en netjes verpakt. Ook topservice om persoonlijk te bellen dat het door drukte langer duurt. Bezorgen van mij heel graag ook naar Rossum ๐Ÿ˜

Reactie van Opa Pietje:Wie weet snel in Rossum ๐Ÿ˜Š bedankt voor je leuke bericht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker echt een aanrader!!!

Reactie van Opa Pietje:Raymond bedankt voor je bericht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend, de hoeveelheid ruim voldoende, goed geregeld dank je wel Groet Gerard / Thea

Reactie van Opa Pietje:Bedank Gerard en Thea voor de fijne recensie. Tot de volgende hopelijk en nog een fijne 2e paasdag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Bedankt voor de recensie ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en superlekker๐Ÿ˜€

Reactie van Opa Pietje:Dankjewel ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vraag mij af hoe het kan dat als ik de eene keer twee broodjes carpaccio en een portie friet dat de portie gehalveerd word als ik de volgende keer รฉรฉn broodje bestel. Kortom ik betaal evenveel maar krijg de helft ??

Reactie van Opa Pietje:Dag Nick, Zo aan je bestelling te zien heb je ook maar 1 portie besteld. Bestel je 2 broodjes en wil je daar 2 porties friet bij dan moet je ook 2 porties erbij bestellen. Het aantal kun je zelf aangeven. Wij bereiden het precies voor zoals wordt aangegeven door de klant. Bedankt voor je bericht !

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hmmmmm de garlic-honeyribs waren super lekker. Aanrader! Op naar de volgende ๐Ÿ‘Œ

Reactie van Opa Pietje:Whoop whoop !!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd netjes op tijd bezorgd en het was heerlijk! De burgers en de satรฉ van de haas ๐Ÿ‘Œ. Ook de desserts waren lekker. Hadden ze alle 3 maar besteld ๐Ÿ˜Š. Volgende week weer bestellen hoor! ๐Ÿ˜‹

Reactie van Opa Pietje:Bianca we zien je graag weer bij Opa Pietje tot gauw BEDANKT

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer over herrlijk

Reactie van Opa Pietje:Dankjewel Leoni ! Leuk dat je even een berichtje achterlaat

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In plaats van een biertje nu een afhaalmaaltijd besteld. Goed verzorgd, en lekker. Een goed alternatief dus, en steun voor Jeroen en zijn team!

Reactie van Opa Pietje:Kees de groetjes vanuit ons. Hartelijk dank !

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Dankjewel Daniek

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu de lunch thuis opgegeten ivm de Corona crisis, maar net zo lekker en met de zelfde kwaliteiten! Top! Hopelijk over een paar weken weer mooi op het terras.

Reactie van Opa Pietje:Suzanne hopelijk tot snel weer bij Opa Pietje

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, Alles weer zeer lekker thx weer opa Pietje ๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜

Reactie van Opa Pietje:๐Ÿ’ฏ punten Bjorn ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:5 sterren van Annebertie ! Hartstikke bedankt

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Smaakte heel goed. Het had alleen iets warmer mogen zijn, maar dat is met thuisbezorgen overal zo.

Reactie van Opa Pietje:Hoi Mathijn bedankt voor je recensie :-) We doen er alles aan om het gerecht zo warm en vers mogelijk bij je thuis te krijgen. ( luxe maaltijdboxen, thermo box, direct uit de pan en weg enz ) Dan nog zo snel mogelijk naar Noord/ Karinastraat en dan hopelijk 100% in orde. Toch goed dat het heerlijk gesmaakt heeft en hopelijk kunnen we nog een keer voor je iets lekkers maken. Groetjes

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ideaal om online te kunnen bestellen. De bestelling werd mooi op tijd afgeleverd en het eten was heerlijk! Top!

Reactie van Opa Pietje:Goed om te horen Bettie.. hopelijk tot een volgende keer bij Opa Pietje

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al drie keer besteld nu en elke keer helemaal super!!

Reactie van Opa Pietje:Duim omhoog Bertus.. Bedankt voor de recensie :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, genoeg en exact op tijd.

Reactie van Opa Pietje:Hopelijk tot een volgende keer Adri

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd was de kwaliteit prima! Bestelling was exact op tijd. Wat wil je nog meer!

Reactie van Opa Pietje:Bedankt Niek mooi dat je dit even bij ons achterlaat ! Groeten van ons

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

Reactie van Opa Pietje:Top hoor Chantall! Dankjewel en tot de volgende keer

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Dankjewel van Osch :-)

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was Heerlijk lekker gegeten. Perfect op tijd

Reactie van Opa Pietje:Zo hoort het ook.. Right on time ;-) Bedankt voor je bericht

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De satรฉ was weer heerlijk, alles goed warm geleverd. En de cheesecake ook zeer lekker met verse aardbeien en framboosjes,zeker een aanrader. Thx weer opa Pietje.

Reactie van Opa Pietje:Hartelijk dank voor je recensie meneer :-) Groeten van OPA PIETJE

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Hartelijk dank voor je recensie .. Hopelijk tot een volgende keer. OPA PIETJE

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar

Reactie van Opa Pietje:Hartelijk dank voor je recensie Davy .. Hopelijk tot een volgende keer. OPA PIETJE

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Opa Pietje:Hartelijk dank voor je recensie .. Hopelijk tot een volgende keer. OPA PIETJE

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Op tijd bezorgd! Leuk spaarsysteem. En hopelijk houden we op deze manier onze horeca overeind! #coronacrisis succes...

Reactie van Opa Pietje:Hartelijk dank voor je recensie .. Hopelijk tot een volgende keer. OPA PIETJE

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van Opa Pietje:Duim omhoog voor jou Davy

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Hartelijk dank voor je recensie .. Hopelijk tot een volgende keer. OPA PIETJE

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Varkenshaas heerlijk mals, lekker sausje en groenten erbij. Alles lekker warm en volgens afspraak! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Opa Pietje:Een echte feestvierder ! Top om te horen

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was superlekker zoals we van Opa Pietje gewend zijn. Heerlijk om thuis verwend te worden door jullie kookkunsten. Het afhaalloket werkt ook super! Bedankt.

Reactie van Opa Pietje:Vivian Meijer bedankt voor je recensie op onze website.. graag tot de volgende keer !

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekkere broodjes! En snelle bezorging. Echte aanrader

Reactie van Opa Pietje:Femke bedankt voor je leuke reactie. Graat tot snel weer !

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor herhaling vatbaar! Uitstekend bestelproces, keurig op afgesproken tijdstip klaar, heerlijke broodjes, netjes verpakt en ook nog een zakelijk bonnetje erbij. Ik zou niet kunnen bedenken hoe het nog beter kan. Complimenten.

Reactie van Opa Pietje:Als je de volgende keer bij opmerkingen erbij zet welk liedje dat je gezongen wilt hebben dan brengt on ze bezorger dat ten gehoor aan de deur :-) Bedankt voor je recensie !!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd! Top!

Reactie van Opa Pietje:Tik โ€˜m aan Pieter ๐Ÿค›

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren wel de mayo vergeten, maar hadden het nog in huis. Verder super dat het op deze manier voor alle partijen toch leuk is.

Reactie van Opa Pietje:Volgende keer een bakje extra Martien ๐Ÿคœ๐Ÿป Je mag gerust bellen want dan zal een van onze bezorgers er direct een afgeven. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

Reactie van Opa Pietje:Arnold hartstikke bedankt

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

Reactie van Opa Pietje:Bedankt voor je recensie op onze bestelsite. Groet Opa Pietje

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel beter als verwacht een klein min pintje koelt gauw af in de kartonnen bakken

Reactie van Opa Pietje:Ons vers afgebakken turpbrood blijft het allerbeste op het inschuifkarton. Het warme product erop gaat direct vanuit de pan in de verpakking en naar de klant in de thermosbox. Volgende keer mag je gerust bellen als het echt te koud zou zijn want dat willen we niet. We doen er alles aan om de restaurant beleving 1 op 1 thuis te geven. Dankjewel voor je bericht

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Bedankt voor je recensie op onze bestelsite. Groet Opa Pietje

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Bedankt voor je recensie op onze bestelsite. Groet Opa Pietje

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, netjes bezorgd en heerlijk eten! Top.

Reactie van Opa Pietje:Kijk is aan bedankt voor je bericht Walter ๐Ÿคฉ

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!

Reactie van Opa Pietje:Fijn om te horen Saskia ๐Ÿฝ๐Ÿ‘

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Duimpje omhoog voor Bram !

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten het zag er perfect uit

Reactie van Opa Pietje:Familie Jansen jullie hebben genoten zo te zien... tot de volgende keer hopelijk

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals je altijd van opa Pietje gewend bent echt TOP weer, en de bezorging exact optijd. Jullie zijn de beste๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Reactie van Opa Pietje:Kijk daar worden we vrolijk van ! Bedankt Sharon

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs en snitzel besteld. Erg lekker zoals we gewend zijn dus aanradertje !

Reactie van Opa Pietje:Hartstikke goed en tot de volgende keer

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, goede kwaliteit en op tijd klaar. Top.

Reactie van Opa Pietje:Fijn weekend Edwin en bedankt voor je leuke reactie

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Dankjewel Andrea voor de 5 sterren

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Alles was netjes verpakt en goed warm. Ruime portie. Doen we zeker weer!

Reactie van Opa Pietje:Goed bezig Sylvana SEE YOU NEXT TIME ;-)

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle afhaal en heel erg lekker ga zo door!!!

Reactie van Opa Pietje:Bedankt liza ! Vanuit de keuken groetjes in Alem ;-)

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben niet lang hoeven te wachten, de bestelling werd eigenlijk gelijk in behandeling genomen. We konden onze maaltijden snel ophalen dus. Aan de deur hoefden wij ook niet lang te wachten. Het eten was heerlijk al had ik wat meer groente gewild. De verpakking was prima en de spareribs en satรฉ waren lekker mals. Kortom TOP.

Reactie van Opa Pietje:Hallo Vera, Super bedankt voor je leuke reactie. Als service en compleetheid van de maaltijd doen we naast onze vlees of visgerecht onze pietjes salade, verse frieten en groentes met spekjes en champignons. Als je daar de volgende keer iets meer van wilt gewoon even laten weten. Wij doen er wel een schepje meer bij. Fijne avond nog !

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer super lekker heb genoten

Reactie van Opa Pietje:Toppie Bjorn dankjewel

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was eigenlijk al iets te koud maar verder erg lekker.

Reactie van Opa Pietje:Hoi Jolanda, we zien in je bestelling dat er een Ossenhaasspies bij staat. Met rood vlees gerechten zijn we heel bewust bezig dat die direct uit de pan in de verpakking gaan en hup naar de klant. Daarbij verpakken we alles in de beste kwaliteit maaltijdboxen voor het optimale temperatuur behoud. Excuus als het toch iets te koud blijkbaar is aangekomen, volgende keer stuur ons maar een berichtje of belletje en we regelen direct een nieuwe. Tot ziens ! Groetjes Opa Pietje

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalmsalade was super! Alles super smakelijk heb genoten. En met de verassing die er bij zat heb ik ook van genoten๐Ÿ‘ Thx team van opa Pietje.

Reactie van Opa Pietje:Uit een warme hand Bjorn. Als je hem niet aan de bar kan komen drinken dan maar bij uwes thuis :-) De groeten terug en tot snel bij Pietje ;-)

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 minuten bezorgd! Ontzettend lekker gegeten, net zo mooi opgemaakt als in het cafรฉ zelf en flinke porties. Super!

Reactie van Opa Pietje:Lekker Robin heel goed om te horen ! Hopelijk tot een volgende keer :-)

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Freddy bedankt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de app is heel gemakkelijk, daarna betaald met iDeal en op het gewenste tijdstip het heerlijke eten opgehaald zoals je gewend bent van Opa Pietje .

Reactie van Opa Pietje:Thnks Thamara .. Groetjes van Opa Pietje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van het eten was goed, alleen waren 2 gerechten niet warm.

Reactie van Opa Pietje:Dag Richard, Het moet geen excuus zijn maar door de drukte is er blijkbaar 2 gerechten wat kouder aangekomen. Dat is niet de bedoeling. Had ons maar gebeld dan hadden we binnen 5 minuten bij je een vervangend gerecht bezorgd. Gelukkig heeft het wel gesmaakt en hopelijk tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, dank voor de service, mooie avond gewenst,

Reactie van Opa Pietje:Hartelijk dank Marlies, graag tot een volgende keer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 5 broodjes besteld, waarvan 2 met een opmerking. Helaas was dat niet goed gegaan. Gebeld en er werd direct een nieuw broodje bezorgd. Dat was dan wel een hele goede service

Reactie van Opa Pietje:De details en de wensen kunnen soms voor verwarring zorgen bij de bereiding. Al met al hebben we direct kunnen schakelen en toch nog blije gezichten gezien. Bedankt daarvoor en tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Mart bedankt voor je recensie, tot de volgende keer !

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer goed

Reactie van Opa Pietje:Peter bedankt !

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Uit de kunst ! De kwaliteit van de zaak is hetzelfde als op je bordje thuis. 15 min eerder voor de afgesproken tijd, wat een service !

Reactie van Opa Pietje:Bedankt voor het mooie compliment.. keep up the good work :-)

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles lekker vers. Levering was ook prima verzorgd. Eten was goed verpakt en nog goed op temperatuur! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Opa Pietje:Annebertie.. tot een volgende keer dan maar ;-) Groetjes Opa Pietje

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Het was weer lekker, en ideaal dat we de deur niet uit hoeven. Echt top zoals altijd!

Reactie van Opa Pietje:Evita hopelijk mogen we snel weer iets voor je klaar maken

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Goed verzorgd, echte aanrader ook voor thuis!

Reactie van Opa Pietje:Bernadette bedankt hoor !

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, zowel de koude als warme gerechten, Complimenten aan team Opa Pietje ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Reactie van Opa Pietje:Top Dionne ! Tot ziens dan maar

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.๐Ÿ‘

Reactie van Opa Pietje:Top Corrie bedankt

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodjes zoals altijd erg lekker

Reactie van Opa Pietje:Annemie see you soon !

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi lieve allemaal. We hebben gesmuld gisteren, prima op tijd bezorgd ! Het was ook allemaal goed warm. Succes met alles en zorg goed voor elkaar en jullie familie leden Groetjes Kees, Mariena , Tom en Kees de Leeuw

Reactie van Opa Pietje:Wat een feest om dit te lezen, dat doet je goed in deze moeilijke tijd. Bedankt familie de Leeuw

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vers en lekker zoals ik van de opa gewend ben.

Reactie van Opa Pietje:Bedankt namens Opa ;-)

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen en afhalen ging makkelijk! En het was heerlijkโค๏ธ Dankjewel opa Pietje!

Reactie van Opa Pietje:Moniek bedankt voor je berichtje... Heb je honger weet je ons te vinden ;-)

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen, via de app. Binnen een half uurtje was Jeroen hier om onze bestelling af te geven! Onze spare-ribbs waren heerlijk!!! Top!

Reactie van Opa Pietje:Jolanda hartstikke bedankt.. De volgende keer doen we er een paar handschoentjes bij want sommige mensen eten d'r vingers erbij op bij onze ribkes ;-)

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service & mooi op tijd!

Reactie van Opa Pietje:Chapeau Geertje !

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en supersnel geleverd alles heerlijk vers

Reactie van Opa Pietje:Anno toppie !!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Netjes op tijd

Reactie van Opa Pietje:Paul bedankt voor je reactie

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was mooi op tijd bezorgd en erg lekker

Reactie van Opa Pietje:Tot de volgende keer hopelijk

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen/ betalen gemakkelijk, perfect op tijd klaar, heerlijke lunch, super kwaliteit. Zeker een aanrader.

Reactie van Opa Pietje:Thnks voor de leuke review

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! Voedsel was netjes verpakt. Ook goed rekening gehouden met een allergie.

Reactie van Opa Pietje:Dat horen we graag.. We houden rekening met alles en horen ook graag als er specifieke wensen zijn

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal geweldig eten en perfect ingepakt

Reactie van Opa Pietje:Dennis top hoor

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Gerecht was prima , hetzelfde alsof je in de zaak at Verpakking was netjes

Reactie van Opa Pietje:Adrie bedankt hoor !

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer online iets besteld bij Opa Pietje,kon het 25 minuten later afhalen.Genoten van de heerlijke spare ribs.Gaan we zeker nog eens doen.

Reactie van Opa Pietje:De ribs worden met de week lekkerder ;-)

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Opa Pietje:Thanks Girl !

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk eten

Reactie van Opa Pietje:Tot ziens Janneke dankjewel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Opa Pietje:5 stars